Начало КЛЮКАРНИК В следващите епизоди на Сега и завинаги: Иджлял бяга при Фърат, Нур...

В следващите епизоди на Сега и завинаги: Иджлял бяга при Фърат, Нур блъска Мерт с колата си и я арестуват, а Елмаз ражда

135
Сподели

Фатих е в състояние да предаде сестра си. Тя обаче му предлага нещо изкушаващо – възможността Нур да види истинското лице на Ийт.

Влюбените от „ Сега и завинаги ” влизат в нов конфликт. Той заплашва Фърат по гласовата поща, а тя го убеждава, че Иджлял може би не е безразлична към братовчед му.

Ийт не е склонен бившата му да бъде с Фърат и забранява връзката им. Нур измъква обещание от него, че ще остави на мира майката на сина си, ако му докаже кой стои в основата на скандала, разразил се на празника на Мерт.

Фикрет дочува разговора на Ийт и любимата му. Нур иска да я отпрати и тя търси помощ от Иджлял, която я пропъжда. Назан провокира Елмаз, която осъзнава, че съперницата й има лоши намерения за бебето й.

Джахит се намесва на време, за да не тревожи майката на сина му. Фикрет казва на Нур, че ще се изнесе. След това слага силни антидепресанти в храната й.

Фърат се завръща, а Иджлял го предупреждава да се скрие.Той се опитва да я изведе от имението. Айтюл го удря. Вижда се с любимата и я моли да замине с него и Мерт в Париж. На Нур й става лошо в присъствието на Фатих.

Тя е объркана от чувствата му, а той заблуждава съперника си, че Ръдван е изпратил фалшивият смс, провалил празника на сина му. Нур вдига скандал на Ийт и му казва, че Мерт пречи на любовта им.

Това съсипва романтичните планове на бизнесмена, който е доста огорчен от думите й. Ярен целува Емин пред погледа на Ямур. Елмаз и Назан се сбиват. На бременната й става лошо и припада. Джахид вижда жена си как стои, без да направи усилие да й помогне. Иджлял бяга при Фърат. Дрогираната Нур удря Мерт с колата си.

Ийт е по петите на бившата си и вдига скандал в хотела. Полицията им се обажда за инцидента със сина им. Елмаз ражда син, а животът й виси на косъм. Оперират Мерт, а полицията арестува Нур. След три месеца нещата изглеждат отчайващи за всички в „Сега и завинаги”. Мерт е в инвалидна количка. Нур отчаяно иска да види любимия, но не той е този, който й идва на свиждане./За Жената