Начало КЛЮКАРНИК Пазеше го в пълна тайна, но след толкова години изплува. Ето я...

Пазеше го в пълна тайна, но след толкова години изплува. Ето я голямата трагедия в живота на Илиана Раева!

166
Сподели

Илиана Раева преживяла тежка драма, грацията загубила бебе

Илиана Раева разкри най-голямата си семейна тайна. Бившето златно момиче на младини загубила третото си дете.

Раева призна, че с Наско Сираков  щели да имат още едно дете. Но заради стеклите се обстоятелства съдбата им го отнела.

Известното семейство е щастливо с двете си дъщери Виолета (30) и Славея (34). По-малката преди две години зарадва родителите си като ги направи щастливи баба и дядо на малката Илиана Куини.

Очарователната шефка на Федерацията по художествена гимнастика и бивше златно момиче на легендарната треньорка Нешка Робева споделя, че седем години след като е родила Виолета забременява за трети път, пише разкрития.ком.

За съжаление на спортното семейство бременността на Илиана се оказва извтънматочна. Това се случва рядко. Но когато е факт няма вероятност плода да оцелее.

Оплодената яйцеклетка не е в матката на майката. А се намира в едната от фалопиевите тръб. И така няма как зародиша да расте и да оцелее за да се роди.

55-годишната половинка на легендарния футболист Наско Сираков тогава е претърпяла много тежка операция. Която продължила 4 часа. Пред известен седмичник Раева споделя, че личната й трагедия я сполетява през 1995 г, предават от електронното новинарско издание pik.bg.

В следващите години шефката на гимнастиката претърпява още един сложен здравословен проблем. Наложило се през 2012 година да си оперира щитовидната жлеза.

На Илиана й открили малък възел на важния орган. Който бил премахнат от началника на клиниката по ендокринология доцент Таньо Сечков, който лично извършил операцията.