Начало КЛЮКАРНИК Седмичен хороскоп от 4 до 8 април-Изключително изгодно предложение ще получат две...

Седмичен хороскоп от 4 до 8 април-Изключително изгодно предложение ще получат две зодии

122
Сподели

Овен

През тази седмица направете така, че да прекарвате повече време в разходки на чист въздух. От вторник ще започне поредица от нови познанства и предизвикателства в работата.

Ако имате човек до себе си, обаче, нека той да бъде на преден план. Сега може би не си давате сметка колко е важен той за вас, но ако го загубите ще ви бъде много тежко.

В средата на периода ще имате много нови идеи, които непременно трябва да реализирате. Нека не ви мързи и задължително ги запишете и започнете да правите планове как точно да ги реализирате.

Най-важното е да бъдете водени от разума. Не се оставяйте да си мислите, че чарът ви ще е достатъчно, за да докажете ценността си пред останалите, особено ако става въпрос за работата.

Телец

В началото на седмицата може да получите изключително изгодно, на пръв поглед, предложение за работа. Истината е, че трябва да сте внимателни. Някои от вас ще затвърдят финансовите си позиции, но това е свързано с риск от прекалено големи разточителства. Не си ги позволявайте. Здравето няма да ви подведе особено ако спазвате добър режим на хранене. Не забравяйте за физическата активност, тя ще ви даде необходимия тонус.

Близнаци

През новата седмица не трябва да се страхувате открито да изказвате мнението си, а всички възникнали трудности трябва да решавате с помощта на конструктивен диалог с партньорите си. Сряда може да донесе някои недоразумения в любовния живот. Разумно решени те само ще заздравят връзката ви. Финансовото ви състояние е стабилно, но са възможни непредвидени разходи в края на периода. В здравословно отношение не пренебрегвайте белите дробове. При поява на кашлица отидете при специалист, а не избирайте сами лекарствата си.

Рак

През новата седмица ви очаква доста работа, тъй като ще имате възможността да затвърдите позициите си, както в семейството, така и в работата. Възможно е да има много напрегнати моменти, но от вас ще се изисква пълно самообладание, с което да запазите контрол и да покажете на половинката ви и другите важни за вас хора, че наистина ги уважавате и обичате. В работата може да бъдете изправени пред нелек избор.

Звездите препоръчват да обърнете повече внимание на екипната работа. Успех ще имате и в самостоятелната дейност, но той няма да е така дълготраен. Средата на седмицата може да ви донесе някои предизвикателства. Ще трябва да се откажете за момент от амбициите си, но съвсем скоро ще бъдете компенсирани за жертвата ви. Всичко това може да доведе до отслабване на имунната ви система, така че още от първите дни на периода вземете мерки, за да защитите организма си.

Лъв

Ще бъдете обзети от силна нужда за уют, но сега е време за контакти. Бъдете по-често сред хора и се опитвайте да спазвате баланса работа-дом. Времето е подходящо за повишаване на квалификацията ви. Запишете на курсове и не жалете време и сили, за да се усъвършенствате. В личния живот ви очакват положителни промени, благодарение на вашата обаятелност. Някои от обвързаните представители на знака може дори да предизвикат ревността на партньора си. В служебно отношение ще ви трябва повече кураж, за да се решите на риск, който да ви изведе напред в развитието. В същото време не рискувайте със смяна на работното място.

Дева

Задачата ви през новата седмица ще бъде да се разтоварите от съжаленията за отминали грешки. В работата не предприемайте инициативи. По-добре да свирите втора цигулка, защото сега за вас най-важното е да наблюдавате, а не да участвате. Въздържайте се и от оценки на работата на другите. Бъдете сдържани в личния ви живот и засега не предприемайте резки промени. Възможно е да имате някои не много приятни разговори с децата, но няма как да бъдат избегнати.

Везни

Сега е добре да спазите баланса между това сте с достатъчно авторитет пред тях, но и да имате доверие. Ако наскоро сте започнали връзка ще трябва да бъдете по-сдържани в емоциите и реакциите си, тъй като рискувате да отблъснете човека или поне да го уплашите. Пазете нервната си система с цената на всичко. Нищо не е толкова важно, колкото здравето ви, а щом нещо или някой не действа добре на организма ви, значи не е за вас.

Скорпион

През новата седмица ще бъдете желан гост на събития, в които е добре да вземете участие, за да повдигнете авторитета си, заздравите съществуващите връзки и създадете нови такива. Ако получите предложение за нова работа обмислете добре възможността, а не се хвърляйте необмислено. Като цяло ще имате своите шансове за увеличаване на доходите си, но не бързайте да си правите сметката с неполучените още пари.

Стрелец

Дошло е време на погледнете отвъд границите си. Понякога промените ни правят по-добри и ни издигат. Така че не се плашете от тях. Някой, който е много различен от вас ще се опита да се сближите. Не бъдете толкова категорични в отказа си. Напълно възможно е това да е вашата противоположност, която ще ви обогати неимоверно. Не се страхувайте от компромисите, които ще трябва да направите. Без жертви няма истинско щастие. Финансово ще сте стабилни и дори ще може да си позволите пътуване, което да ви разведри. Друго, на което трябва да обърнете внимание е вашето здраве.

Козирог

В началото на седмицата е добре да проявите повече внимание и търпение. Не рискувайте заради някакви илюзорни успехи и много добре си направете сметката. В личния живот заложете на сигурното. Един малък флирт не означава влюбване, а дори да е така това едва ли ще продължи дълго, но може да се отрази зле на връзката ви. В четвъртък ще имате постижения, както на работното ви място, така и в отношенията с близките ви хора. Като цяло този период ще бъде добър за вас, ако имате нужда да свалите няколко килограма. За целта ще трябва да съчетаете правилно хранене с активен начин на живот. В грижите си за околните напълно може да забравите за себе си. Опитайте се да направите това преди да разклатите организма си.

Водолей

Периодът ще е сложен за вас, но вие ще можете да направите всичко, което сте замислили, ако успеете да запазите вярата си в собствените си сили и не отстъпвате дори в моменти, в които околните ще се съмняват във вашите качества и способности. Събитията, които ще се случват сега ще окажат силно влияние не само на живота ви, но и на душевното ви равновесие. В средата на седмицата ще постигнете добри резултати във всички начинания, чиито успех ще зависи от красноречието и умението ви да общувате.

Риби

През новата седмица не пренебрегвайте съветите на хора, които не мислите, че имат достатъчно опит. Точно в техните думи може да се крие решението на важен въпрос. Що се отнася до личния ви живот най-добре ще бъде да прекарвате повече време с вашата половинка и да споделяте с него или нея своите мисли. Това не означава да я товарите с мрачните си прогнози, а да има повече взаимност в отношенията ви. Ако сега започвате връзка се опитайте да не идеализирате партньора си и да не възлагате прекалено големи надежди на връзката преди да сте се опознали достатъчно.

 

Източник: За жената