Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Нур блъска Мерт с колата си, детето...

Днес в Сега и завинаги: Нур блъска Мерт с колата си, детето остава инвалид, а тя влиза в затвора, Елмаз ражда и изпада в кома

228
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (4-и април) в следващия епизод на турския сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Нур се държи странно дори със семейството си. Емин отива на работа, но Ярен го причаква пред вратата. Пита го защо бяга от нея.

Емин се ядосва. Ярен го целува и му казва, че ако ѝ обърне гръб и избяга, за нея той вече е страхливец. Емин отвръща на целувката и Ямур забелязва това.

Ийт звъни на Нур, но тя не вдига телефона си. Джахит пита брат си какво става. Ийт отговаря, че стават странни неща и че не може да ѝ помогне. Иджлял чува разговора, но си внушава, че Ийт мисли за нея. После тя разбира, че бащата на детето ѝ прави планове за Нур. Нур цял ден е в семейното гнезденце.

Ийт отива там и я открива седнала в градината. Тя се радва на посещението му и го целува. Ийт ѝ казва, че ще заминат на дълга почивка. Момичето се радва и го прегръща. Дори предлага веднага да заминат. Ийт й казва, че тази вечер имат прощална вечеря с Мерт за завършване на училището. Нур се ядосва и изпада в криза. Заявява на Ийт, че малкият му глезен син винаги им проваля плановете. Ийт е шокиран. Нур си тръгва ядосана и обвинява Мерт за тяхната раздяла.

Иджлял е раздвоена. Колебае се дали да приеме предложението на Фърат. Под давление на емоциите си, тя разхвърля стаята си. Елмаз се чувства изморена. Търси си крема при Назан и я заварва да чете бебешки списания. В яда си Елмаз припада и водите й изтичат. Моли Назан за помощ. В това време влиза Джахит. Айтюл прави забележка на Мерт. Той ѝ отговаря на инат. Линейката пристига. Слугинята не може да каже какво се е случило, но отвеждат Елмаз в болница. Иджлял си стяга багажа, за да замине. Айтюл ѝ се развиква. Тя заявява, че отива да си намери свой дом.

Дори казва с ръка чао на Мерт. Айтюл звъни на Ийт и му казва, че дъщеря ѝ отива при онзи. Нур под въздействието на лекарствата настъпва газта. Мерт рита топката и тя излиза на улицата. Той отива да я вземе и Нур го блъска с колата. Слугинята се развиква, а Нур се обвинява. Айтюл вика линейка. Ийт следи Иджлял. Тя отива в хотела, където е отседнал Фърат. Ийт пристига след нея. Иджлял влиза в стаята на братоведа и му казва, че все още не е сигурна какво ще прави. Той я успокоява. Ийт идва след нея.

Готов е да разбие вратата. Ийт влиза и му забива една глава. После казва на Иджлял, че е доживял да я види тук. Тя му казва, че иска дом. Ийт я пита дали иска дом без Мерт. В това време телефонът на Ийт звъни. От полицията съобщават, че Мерт е претърпял злополука. Лекарите израждат бебето. Джахит се радва, но Елмаз е в тежко състояние. Ийт и Иджлял отиват в болницата. Тя припада, а той научава, че Нур е прегазила детето. Полицаите отвеждат Нур в участъка. Ийт е бесен. Тя го моли за помощ, но той е в шок.

3 месеца по-късно…

Нур е в затвора. Мерт е на рехабилитация. Иджлял и Ийт му помагат. Момчето прегръща баща си. Лекарите казват, че детето се възстановява. Ийт и Иджлял отново се скарват. Той ѝ отговаря, че докато са принудени да се виждат постоянно се излагат. Ийт също заявява, че не иска да се виждат.

Нур споделя със своите съкилийнички, че независимо какво казват или пишат по вестниците нещата няма да останат така. Една от затворничките я предизвиква. Нур я напада. Надзирателката ѝ казва, че има свиждане. Тя се радва. Надява се, че Ийт е дошъл. В стаята за свиждане вижда Фатих…

 

За Жената