Начало ВЕСТИ Първи СНИМКИ от среднощното яростно преследване от полицията на двама бегълци на...

Първи СНИМКИ от среднощното яростно преследване от полицията на двама бегълци на Околовръстното на София

118
Сподели
Полицията в София продължава да издирва издирва двама бегълци, които изоставиха джипа си в кв. „Обеля” след среднощно преследване. Все още няма яснота и дали тези бегълци са опасните въоръжени престъпници, които избягаха вчера от Софийския затвор.

Очевидци съобщиха снощи преди полунощ, че са наблюдавали високоскоростно преследване по Околовръстен път между полицейски коли и джип, което се е пренесло впоследствие на бул. „Ломско шосе“. Джипът е влязъл в нивите и е закъсал, като двама души са излезли от него и са избягали.

Полицейски автомобили също са закъсали в калта и за изтеглянето им, по информация на БТВ е бил изпратен тежкотоварен високопроходим автомобил.

Минути преди екшъна край Ломско шосе масово струпване на полиция имаше на Околовръстното в посока Бояна.  Според непотвърдена информация, става въпрос за нападение на шоурум.

Покрай издирването на двама опасни бандити, които успяха да избягат от Софийския затвор вчера, входовете и изходите на столицата са охранявани и се извършва проверка на съмнителните автомобили.