Начало КЛЮКАРНИК „Радар Онлайн“ за Анджелина Джоли: Фаталната красавица разрушава семейството на известен холивудски...

„Радар Онлайн“ за Анджелина Джоли: Фаталната красавица разрушава семейството на известен холивудски актьор!

118
Сподели
Чуждестранните медии, сред които и Radar Online твърдят, че Анджелина Джоли се опитва да отнеме известния холивудски актьор Итън Хоук от семейството му. Според тях, фаталната красавица изобщо не е притеснена от съпругата му и двете му деца.
Анджелина Джоли и Итън Хоук се познават отдавна. Те заедно са се снимали във филма „Крадец на животи“ (2004) и оттогава те са приятели. Въпреки това, отбелязва изданието, самотната Анджи погледнала на стария си приятел по различен начин. Джоли директно флиртувала с 47-годишния актьор.

„Анджелина и Итън отдавна са приятели, те наистина си имат голямо доверие един на друг. В последно време актьорите все по-често се виждат и си пишат. Анджелина си признава, че тя се чувства прекрасно, когато получава съобщенията и ги чака с нетърпение“, цитира „Радар Онлайн“ човек от близкото обкръжение на холивудската дива.


Итън Хоук и Райън Хоук

Важно е да се спомене в случая, че Хоук е женен от десет години. Той има две дъщери и е считан за образцов семеен мъж. „Итън все още не е преминал границата, но прекрасно знае колко е красива и сексапилна Анджелина. Той я засипва с комплименти всеки път, когато получава шанс. А Джоли, както всички знаят, вече раздели един женен мъж от съпругата му „, заяви източникът пред репортерите на изданието.