Начало КЛЮКАРНИК Никой не знае за това, а всички се чудят! Ето кой ще...

Никой не знае за това, а всички се чудят! Ето кой ще наследи имането на Лили Иванова! Тя няма деца, но големият печеливш е самият

165
Сподели

Мистерията покрай наследника на примата Лили Иванова вече е разгадана

От години в медийното пространство се спекулира, че Лили Иванова не е в добри отношения с най-близките си. Но истината се оказа коренно различна. И тя е, че изпълнителката е в прекрасни отношения с най-близките си.

Това твърдение се потвърждава от факта, че тя ще завещае богатството си на внука на своята сестра Магда.

От години примата се грижи не само за сестра си, но и за децата й и нейните внуци. Магда е майка на две дъщери – Радмила и Мария. И двете живеят в столицата.

В апартамента на Мария живее и сестрата на Лили Иванова. Преди седмици сестрата на изпълнителката беше прегазена от лек автомобил на пешеходна пътека. По чудо тя се размина без тежки травми.

Макар, че рядко се вижда с роднините си, примата всеки ден се чува с тях по телефона и винаги им помага.

Двете внучета на Магда научили изпълнителката да борави със смарт телефон и ежедневно й изпращали снимки на техни рисунки, нарисувани специално за нея.

Въпреки, че са от друго поколение, племенничките на Лили Иванова са отлично запознати с творчеството й. На всеки концерт на звездата в столицата, те я наблюдават от първия ред.

Децата на Мария и Радмила ще наследят примата. Към 2017 година богатството й възлиза на 12 милиона лв. Но Лили Иванова е поставила условие за наследството. И то е децата да получат образование в престижни университети в чужбина.

Все още не е ясно дали двете момчета ще поделят парите на примата по равно или единият от тях ще вземе повече. Но тъй като темата е деликатна, Лили Иванова избягва да говори за това. Тя не желае близките й да приемат като спонсор, пише Пик.