Начало КЛЮКАРНИК ПАНИКА В КЛАНА ГУЩЕРОВИ! Лъсна черното тефтерче на Светлана Василева! Списъкът е...

ПАНИКА В КЛАНА ГУЩЕРОВИ! Лъсна черното тефтерче на Светлана Василева! Списъкът е дълъг, там е и самият

446
Сподели

Светлана Василева, която много скоро ще стане госпожа Гущерова, крие скандално минало

Светлана Василева крие скандално минало. Бъдещата съпруга на милионера Християн Гущеров крие дълъг списък от любовни завоевания. Тя самата призна за връзка с Гонзо, Мартин Камбуров, Благой Георгиев, Зарко Тасевски, Валери Божинов и Ивелин Попов.

Но списък не свършва до тук.

Оказа се, че той е много по-дълъг.

В интервютата, които дава, тя винаги е била откровена. В последното си интервю блондинката се похвали с пръстен, струващ 100 000 лв, който й е бил подарен от Християн Гущеров по повод годежа им.

Но освен със скъпото бижу, тя се похвали и с още нещо. Плеймейтката сподели, че с любимия й усилено работят по въпроса за бебе. Тя допълни, че и двамата усещат, че са открили истинската любов в лицето на другия.

В мрежите се появи клипче с интервю, което Светлана Василева даде пред Мария Календерска през недалечната 2010 година. В него плеймейтката споделя, че има слабост към футболистите. Но въпреки това не би имала сериозна връзка с футболист.

Тя разкрива още, че нейният любимец сред футболистите е Ивелин Попов. Бъдещата съпруга на Християн Гущеров не скри, че преди е харесвала Дарко Тасевски. Но след го опознала, останала изключително разочарована от него.

Но Светлана Василева нашумя покрай връзката си с Гонзо. За него тя споделя, че е добър човек. Но за разлика от нея е по-уравновесен.

В скандалното интервю плеймейтката признава и за отношенията си с Киро Скалата. Пред Мария Календерска тя сподели, че двамата са били интимни, пише „България днес“.