Начало КЛЮКАРНИК Мария Илиева живее като арабска принцеса! По цял ден лежи, обгрижвана от...

Мария Илиева живее като арабска принцеса! По цял ден лежи, обгрижвана от 2 прислужници

203
Сподели
Мария Илиева не обича домакинската работа, признава самата тя. Певицата не припарва до печката, а от всичко на света най-много мрази да чисти и подрежда в дома си.
„Обичам да лежа, да си почивам. Не съм от онези жени, които се събуждат един ден и решават да излъскат целия апартамент. Оправям се в своя артистичен безпорядък”, твърди Илиева.Изпълнителката разполага с две прислужници, които се грижат за домакинската работа и идват през ден в апартамента й, за да я обслужват. Това особено много се налага сега, когато звездата има и син – малкия Александър. Заради него се налагало всичко в дома й да е по местата си, за да може всяка секунда то да бъде открито, пише „Уикенд“.

„Когато човек има дете, не може да е разхвърлено и да има опасни предмети навсякъде”, обяснявала Мария. Според запознати, певицата давала над 600 лева месечно за чистачки, но пък нямала проблеми с този факт, защото дори не знаела откъде се пуска прахосмукачката и миялната машина у дома. „Не мога да се оправя сама. Имам нужда от помощници, за да се фокусирам над важните неща”, казва изпълнителката.