Начало ВЕСТИ Софийска оргия: Пенсионерка се отдаде на ласки с млади момчета, полицаи нахлуха...

Софийска оргия: Пенсионерка се отдаде на ласки с млади момчета, полицаи нахлуха в апартамента на разврата по сигнал на съседи

90
Сподели

Палави баби и кучешки погребения хабят полицейския ресурс. Освен с мастити престъпници и рецидивисти родните полицаи често попадат на куриозни казуси, които може и да звучат абсурдно, но са част от ежедневието на блюстителите на реда, съобщава news.bg.

Погребение на дакел постъпва като сигнал за незаконно бебешко погребение. Спец частите са вдигнати на крак късно вечерта заради обаждане, че зад столичен родилен дом се извършва незаконно погребение. Според очевидеца най-вероятно се заравя бебешко трупче, което е увито в малко одеяло.

Полицаите са тежко екипирани, лазят с бронежилетки. На мястото попадат действително на лица, които носят запалени свещи, плачат и на закопан малък гроб са поставило цветя. Служителите на реда ги натръшкват и нареждат да се изрови трупа. Оказва се, че погребението, което по същността си е незаконно, не е на бебе, а на домашния любимец-дакел.

Преди години кенгуру бяга от цирка в „Люлин“. За съдействие са привикани и служителите на реда. Така полицаите гонят непокорното животно из столичния „Западен парк“.

Друг случай: Съседи подават сигнал, че нещо ужасяващо се случва с тяхната съседка – баба на над 70 години. Възрастната вдовица надавала страшни викове. Съседите тропат на входната врата, никпй не им отваря. В същото време от вътре се чуват и мъжки гласове. Затова загрижените съседи предполагат, че може би става опит за убийство или пък старата жена е подложена на садистични изтезания.

Родната полиция отива на място и този път бабата им отваря жива и здрава. Оказва се, че похотливото бабе се е отдало на горещи ласки с млади момчета, склонни да й открехнат тайните на сладострастието срещу съответната сума. Цял живот бях вярна на един мъж, сега, докато съм жива, ще наваксам, обяснила палавата пенсионерка.