Начало ЗА ДОМА Взех 1 банан и 1 яйце и ги зарових в двора, сега...

Взех 1 банан и 1 яйце и ги зарових в двора, сега ще ви разбия, с това което се случи, 100% ще пробвате (видео)

699
Сподели

Най-общо погледнато градинарството се състои от няколко основни стъпки. Необходимо е да се разкопае дупка в разорана почва, след което в нея да се засади разсад,

който пък от своя страна се тори и полива, за да дойде и най-сладката част от процеса – обирането на реколтата.

Но за да бъде урожаят добър много е важна точката с торенето.

Именно то осигурява на растенията всички нужни вещества за тяхното правилно развитие, особено ако почвата не отговаря на условията за нормален растеж. Е, стъпката с торенето вече може да бъде пропусната.

Поне така твърди мъжът от видеото по-долу. Който показва един трик, с който вече няма да ви се налага да купувате от агроаптеките изкуствен тор за градински култури.

Тези, които са по-вещи в градинарството, са наясно, че обичайните съставки на торовете са сяра, азот и калий

Разбира се, бихте могли да заложите и на оборски тор, който обаче е много неприятен на мирис, а и винаги има проблеми с набавянето му. Но ето как може да разрешите проблема с тора толкова лесно (и чистичко) – в основата на всеки разсад просто сложете един необелен банан и едно сурово яйце.

Яйцeтo и бaнaнът cъдъpжaт нeoбxoдимитe ĸaтo ĸoличecтвo xpaнитeлни вeщecтвa, ĸoитo зaмecтвaт ĸyпeшĸитe изĸycтвeни тopoвe.

Heщo пoвeчe – тe ca дopи дocтa пo-дoбpи, тъй ĸaтo ca нaпълнo ecтecтвeни пpoдyĸти. Изгледайте видеото, за да видите точно как трябва да подходите. И не забравяйте да споделите този трик с други ваши приятели – градинари!

 

 

Източник: За жената