Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Иджлял търси Фърат, но той е напуснал...

Днес в Сега и завинаги: Иджлял търси Фърат, но той е напуснал хотела, Фикрет се свързва с Айтюл

104
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (13-и април) в следващия епизод на турския сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Нур казва на Фатих, че е готова да си тръгне от тази къща. Двамата отиват да определят дата за сватбата. Айтюл не е доволна от разговора между Иджлял и Нур.

Дъщеря ѝ обяснява, че се спасява от Нур и че друго не я интересува. Назан също е недоволна, че няма да заминат за чужбина. Адвокатът съобщава, че трябва да се срещнат с другата страна. Назан се бунтува и отказва такава среща, но Джахит се съгласява.

Адвокатът на Елмаз съобщава добрата новина, че ще има среща с Джахит. Ярен беснее, че е изоставена. Опитва се да си го изкара на сестра си. Ямур ѝ казва в очите, че тези сълзи не са от любов, а защото е накърнено егото ѝ.

Елмаз и Емин срещат Ямур. Елмаз започва да обяснява на момичето, колко глупаво се е държал брат й и че сега съжалява за тези глупости, които е сторил. Иджлял търси Фърат, но той е напуснал хотела.

Фатих продължава да се подготвя за сватбата си. Двамата отиват да търсят булчинска рокля.  Ийт отива в тяхното гнезденце и се отдава на спомените си с Нур. Срещата между адвокатите, Елмаз и Джахит, не протича добре. Емин не се въздържа и удря бащата на племенника си.

Нур също отива в любовното гнезденце. Вижда, че Ийт е там и си тръгва. Ийт също се качва на колата си и се прибира. Иджлял споменава пред Ийт, че Нур ще се жени за трети път. Той се вбесява и излиза. Ямур го последва и му казва, че и двамата са луди. Ийт я скастря. Семейството на Нур е изненадано от решението й да се омъжи за Фатих.

Емин казва, че Джахит и Назан са заложили капан на сестра му. Ямур пише съобщение на Емин. Кани го да се видят, за да поговорят. Джахит не успява да успокои бебето. Назлъ казва, че на брат ѝ му липсва истинската му майка. Ямур предлага на Емин да направят нещо, за да спрат женитбата.

Той обаче извърта темата за неговата любов към Ямур. Двамата решават да говорят с Нур и Ийт. Ямур се опитва да говори с Нур, но тя е категорична, че не иска да говори за брат ѝ. Емин се опитва да говори с Ийт. Последният обаче повдига въпроса за връзките на младежа със сестрите му. Емин пита дали любовта на Ийт към Нур е изчезнала.

Ийт даже не го изслушва. Иджлял пита майка си какво крие от нея. В този момент Фърат се обажда на любимата си.  Казва ѝ, че Айтюл планира нещо голямо. Тя взима телефона от ръцете на дъщеря си. Иджлял директно пита майка си какво е намислила. Айтюл дава телефона на дъщеря си на Ийт и го моли да вземе нов номер на майката на детето му.

Фикрет праща съобщение на Айтюл, че чака остатъка от плащането. Нур е тъжна, но мери булчинската рокля. Елмаз се замечтава каква рокля би облякла на евентуалната си сватба с Джахит. Нур слуша братовчедка си и избухва. Казва, че тя е най-лошата булка, защото ще се омъжва за трети път. Фатих ѝ звъни, но тя не си вдига телефона…

Източник:  За Жената