Начало КЛЮКАРНИК Днес в Черна любов: Фехиме отива у Нихан и търси Емир, неочаквана...

Днес в Черна любов: Фехиме отива у Нихан и търси Емир, неочаквана женитба между Кемал и Асу

139
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (13-и април) в следващия епизод на хитовия турски сериал “ Черна любов „, който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Кемал е спокоен, че засега всичко е минало. Пита Зехир дали знае какъв е пробивът.

Той отговаря, че явно Зехра е свършила всичко. Фехиме отива у Нихан и търси Емир. Той се появява с наглостта си и я пита какво иска. Тя отговаря че трябва да поговори с него и жена му, но не пред всички.

Адвокатът ще оневини Кемал. Фехиме казва на Емир да оттегли жалбата срещу Кемал или ще разкрие на сина си, че Дениз е негова дъщеря. Емир обаче не пада по гръб. Заплашва Фехиме, че ще унищожи всичко, внучката й, сина й и цялото семейство Сойдере. Фехиме си тръгва. Емир се досеща, че Нихан му е спогодила този номер.

Пита я откъде Фехиме знае. Вилдан се намесва и казва, че тя е изпратила дневника.  Емир се досеща, че Нихан му играе номера. Заповядва на Туфан да отиде във фирмата… Нихан благодари на майка си за защитата и я прегръща. Кемал казва на баща си, че няма да остане и следа от жалбата. После говори по телефона с Асу.

Айхан се обажда на Лейля. Тя разбира, че той е пред вратата ѝ и го кани вътре. Айхан ѝ съобщава, че Кемал вече е свободен. Зейнеп пита Асу дали не си отмъщава на брат ѝ, като е хвърлил око на нея. Разказва, че Емир я е посетил в болницата и понеже харесва Асу е подготвил клопка на Кемал. Емир и Нихан отиват да се видят с Кемал. Асу плаче след разговора си със Зейнеп. Фехиме се опитва да я успокои.

Емир заставя жена си да определи среща на Кемал на адреса, който е посочил, но Кемал не си вдига телефона. Фехиме моли сина си да се прибере при Асу. Той обещава на майка си, че ще дойде при първа възможност. Нихан звъни, но той е в полицията заедно с адвоката, за да прекратят преследването на Кемал и не си вдига телефона.

Телефонът на Нихан звъни. Емир иска тя да го включи на високоговорител. Кемал се обажда. Тя му определя среща. Хакан се обажда на Емир, че трябва да убеди баща си да оттегли жалбата. Той побеснява и продължава да заплашва съпругата си. На сутринта Асу се събужда и вижда Кемал до леглото си. Пита го дали ѝ се сърди. Той ѝ казва, че опитът за самоубийство трябва да бъде урок за нея, защото ако двамата се оженят, тя ще се чувства по същия начин – нещастна.

Кемал открива чантата на Асу, която е видял у Туфан. Емир инструктира Нихан как да се държи по време на срещата със Сойдере. Предварително е поставил микрофон на якето ѝ. Кемал я вижда. Емир наблюдава всичко от колата. Нихан казва на Кемал, че Емир знае всичко. Той ѝ заявява, че ще се ожени за Асу…

 

Източник: За жената