Начало КЛЮКАРНИК Мисис България със сензационни разкрития за ромското семейство, при което живееше, сексапила...

Мисис България със сензационни разкрития за ромското семейство, при което живееше, сексапила си и… Памела Андерсън

140
Сподели

Мисис България Вселена Мари Вачева и Мартин Колегер се впуснаха в предизвикателството да заживеят в ново семейство за седмица. Това се случи в рейтинговото предаване на bTV „Смени жената“, където Мари заживя в ромски дом.

Двете семейства са от коренно различен свят. Мари и Мартин са мултикултурно семейство, граждани на света и класически пример за това как живеят богатите.

Мая и Мариус пък са интегрирано ромско семейство, което едва свързва двата края. След участието й в предаването наш репортер се свърза с красивата Мари Вачева, за да разбере какви емоции бушуват в нея от изживяното и какво ново се случва в живота й.

– Как се почувства в предаването „Смени жената“, където изостави за малко луксозния си живот и заживя в доста бедно семейство? Какви изводи си направи? 
– Без никакъв проблем се преместих там, тъй като знаех, че е за няколко дни (смее се). Беше интересно да експериментирам със себе си и с моя мъж, така че го приех с радост, много емоционално.
Стигнах до извода, че е важно да се обичаме и да го показваме всеки ден. Винаги ще ни е от полза да показваме любов към хората, да бъдем себе си, честни и лъчезарни. Важно е да се влива позитивизъм всекидневно. Аз съм привърженик на позитивните неща.

– Приемаш ли начина на живот на другото семейство и това, че жената издържа безработния си мъж? 
– Не съм тази, която трябва да дава такива оценки. Към момента те са в една такава ситуация, която се надявам скоро да приключи и той да си намери работа. Трябва да си помагат във финансовите и домакинските задължения. Израснала съм в такова семейство, в което всички си помагат и ще им пожелаем да им се случи в най-скоро време. Не одобрявам само тя да се грижи за семейството.


Миската е обгрижвана като принцеса от мъжа си

– Имаш ли рецепта за поддържане на искриците любов между двама души? 
– Рецепта няма, просто ние трябва да бъдем всеотдайни и любящи. Много е лесно да оставиш един човек, но много по-трудно е да бъдеш с него дълги години и да го задържиш до себе си. Ние трябва да влагаме енергията и мисловния процес единствено към този човек, с когото искаме да бъдем и да се раздаваме на 100%.

– Дестинации като Дубай, Мароко и Катар са ежедневие за теб. Успя ли да обиколиш света и къде още искаш да отидеш? 
– Успяла съм да обиколя доста държави. Сега ми предстои ходене до Виетнам, то е във връзка с конкурса „Мисис Вселена”. Пак ще бъде интересно преживяване за мен. Вече съм започнала да се подготвям с моя проект, който е свързан с каузата против домашното насилие. Подготвям презентация на английски език с кратко видео как виждаме ние нещата и как да се борим срещу този проблем.

– Разкажи ми за срещите си с Памела Андерсън и сина на Ален Делон? 
– Памела Андерсън срещнах във Виена на Виенския бал. Наш общ познат, който е собственик на известно заведение там, беше поканил нея и още няколко известни личности. Покани и нас в същата ложа. Засякохме се и тя беше удивена от моята външност, както и аз от нейната. Памела е много красива и сладка жена, впечатлена съм.
Със сина на Ален Делон също се засякох там. С него нямахме възможност толкова да си разговаряме. Доста добре изглеждаше, но нямам кой знае какви наблюдения, тъй като папараците не го оставиха на мира.
Неминуемо по време на тези обиколки в различни държави се срещам с най-различни хора, дори известни личности. Чувствам се облагодетелствaна.

– A чувстваш ли се като ВИП личност, нещо повече от обикновените хора, които нямат твоя стандарт на живот? 
– Чувствам се щастлива от това, че имам възможността да обикалям. ВИП  в никакъв случай.


Мари бързо свикна с новото семейство

– Като принцеса ли те гледа твоят приятел Мартин? Има ли нещо, което ти отказва? 
– Естествено, че има неща, които ми отказва. Той обича умерени жени и специално аз гледам винаги да съм такава. Колкото и възможности да имаме, не може да искаме да притежаваме целия свят. Двамата вървим напред заедно, защото се допълваме и подкрепяме.

– В сексуален план може ли да се каже, че сте разкрепостени? Почитатели ли сте на сцени като от филма „50 нюанса сиво“? 
– (Изчервява се.) Малко ме притесни с този въпрос! Сексуалният ми живот е доста добре задоволен, нямам  никакви оплаквания и затова сме заедно.

– Въпреки че си заета жена, не може да не получаваш все още неприлични предложения? 
– В момента неприлични предложения мога да получа единствено в социалните мрежи. Хората много не си позволяват да се обръщат към мен с подобни намерения, тъй като с Мартин сме непрекъснато заедно. Нямат тази възможност да ме ухажват.

– Популярни личности пробват ли си късмета? 
– Разговаряли сме, но с Мартин винаги сме заедно, а те го уважават като мъж и позиция. Не могат да си позволят някакви по-директни разговори.

– Имаш ли приятели от шоубизнеса? А с такива, с които сте се карали? Говореше се, че с Моника Валериева имате някакъв проблем?
– Какъв проблем да сме имали?! Просто пътищата ни се разминаха – аз заминах за Австрия, тя си остана в България. Преживели сме много хубави моменти, бяхме близки, но в момента нямаме общи интереси. Ще се радвам тя да върви напред и да се развива.

– Гърми голям скандал сега с твърдението на Мис България Вселена Николета Тодорова, че момичетата в такива конкурси си плащали победата със секс…  
– Да, вчера с Мариана Маринова коментирахме тази тема. Много е смешно това твърдение. Всеки търси под вола теле, някакви евтини сензации. В крайна сметка всеки има право да живее живота както си иска и да отправя обвинения към когото си иска. Никой няма директни доказателства, всичко е на приказки. Твърденията на Николета са безпочвени. Това, че някои жени обичат да се изявяват с тялото, да показват визия – не могат да се квалифицират под общ знаменател. Мисля, че обвиненията са смешни.

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ, в. „ШОУ“