Начало КЛЮКАРНИК Следващите 7 дни ще се окажат много тежки за тези зодии, но...

Следващите 7 дни ще се окажат много тежки за тези зодии, но други ще пируват! Алена предупреждава най-много да внимават

250
Сподели

Вижте какво вещаят планетите за следващите 7 дни според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Ще имате възможност да премислите някои минали събития, както и развитието на отношенията си с други хора. Ще си дадете реална сметка за създалата се в момента ситуация.

 

Обстановката обаче ще продължава да бъде напрегната. Сега бъдете внимателни с кого си взаимодействате. Не е изключено да получите подкрепа.

Телец
Много от вас ще усетят повишен прилив на енергия и ентусиазъм. Ще искате да довършите нещата, върху които работите от известно време, за да се втурните в нови начинания. Заредете се обаче с малко повече търпение – сега не е удачно да поемате излишни рискове или да тръгвате в нова посока. Скоро ви очакват някои положителни промени.

Близнаци
По-добре не си правете категорични изводи, като се основавате на случващото се в любовния ви живот или в отношенията с хората около вас. Има голяма вероятност нещата да не са такива, каквито изглеждат. Ще си спестите допълни проблеми, ако не делите събитията и хората на добри и лоши, а просто примате случващото се със спокойствие.

Рак
Има шанс да се задържите встрани от конфликтите и недоразуменията. Не е изключено да се наложи да влезете в ролята на балансьор или съветник. Периодът е благоприятен за финансовото ви положение, особено понеделник и вторник. Възможно е да уредите успешно финансов въпрос. Ще трябва да заложите на комуникативните си умения, ако искате да се справите с някои предизвикателства.

Лъв
Емоциите ви ще бъдат най-вече реакцията на преживяванията на близки, колеги и партньори. Дори при вас да не се случва кой знае какво и да не сте в епицентъра на събитията, няма начин да не ви засегнат по-драматичните развръзки. За да не си създавате излишни проблеми, преценявайте внимателно кои битки са ваши и дали има смисъл да се намесвате.

Дева
Вниманието ви ще бъде съсредоточено най-вече върху самите вас – върху личните ви желания, стремежи и амбиции. Независимо дали ще го показвате, или не, ще изпитвате потребност да правите това, което искате. Ще трябва да положите повече усилия, за да зачитате мненията на околните и да се съобразявате и с техните очаквания.

Везни
Периодът ще е изпълнен с предизвикателства. Ще има изненади и обрати, които ще ви изправят лице в лице с неизвестността. Промените обаче само привидно са внезапни – всъщност при повечето от вас те са назрявали в последните седмици, месеци, дори години. Може да се наложи да се откажете от нещо за ваше добро.

Скорпион
Имат голям шанс за успех тези от вас, които успеят да вложат енергията си в нещо конкретно – лична или професионална цел, хоби или някаква кауза. Каквото и да е това, което ви вълнува в момента, посветете му се и ще останете доволни от резултатите. През следващата седмица ще бъдете по-решителни и предприемчиви.

Стрелец
Предстои ви период, изпълнен с много нежност, топлина и храна за душата ви. В личен аспект ще изпитате наистина силни чувства. На този етап е важно да не сте подвластни напълно на емоциите си, но няма да е добре и да се затваряте в себе си. През идната седмица е наложително да се въздържате от големи разгоди, защото Меркурий не е на ваша страна.

Козирог
Седмицата ще бъде изпълнена с противоречиви емоции. Може да попаднете в капана на лошото си настроение и на мрачните мисли. Не се притеснявайте, това ще бъде само временно и не е нужно да се борите с чувствата си. Не правете обаче грешка да вземате важни решения точно през тези дни, защото има риск да не сте особено обективни.

Водолей
Идната седмица може да се окаже доста интересна и дори бурна за вас. Трудно ще ви бъде да предвиждате как ще се развият събитията, още по-малко пък какви ще бъдат реакциите на околните. Тъй като периодът е доста нестабилен и са възможни изненади, не е особено удачно да водите важни преговори или да установявате нови контакти.

Риби
Ще разбирате новините преди останалите и това ще ви постави в изгодна позиция. В работата ви всичко ще се движи по план и няма нужда да възлагате част от отговорностите си на някой друг – ще сте напълно способни да се справите сами с всичко. Все пак не се опитвайте да правите чудеса от храброст – не се преуморявайте, вие сте просто човек. Ще установите доброто отношение към вас на семейството.