Начало КЛЮКАРНИК Съпругата на Елвис проговори за смъртта му и разкри нещо много шокиращо!

Съпругата на Елвис проговори за смъртта му и разкри нещо много шокиращо!

257
Сподели

Присила Пресли направи шокиращи разкрития за смъртта на съпруга си – легендарния певец Елвис Пресли.

Тя обвинява американската армия за зависимостта му към дрогите, според нея той е станал пристрастен, докато е бил дислоциран в Германия.

„Давали са различни препарати на войниците, за да ги държат будни“, твърди Присила.

„Те са имали маневри, продължаващи чак до ранните часове, на тези момчета са им давали лекарства и така е започнало всичко“, убедена е съпругата на певеца.

Според нея до последно Елвис опитвал да се пребори със зависимостта си, но накрая просто се предал и очаквал смъртта си. В последните си дни бил отчаян и споделил, че никога не би посегнал към наркотиците, ако можел да избере.

„След като се разделихме, той си остана моят най-добър приятел, непрекъснато се чувахме, дори си станахме по-близки, той започна да ми споделя много неща“, казва Присила.

Тя твърди още, че нищо не предсказвало, че Елвис преживява последните си дни. Бил пълен с оптимизъм и дори замислял нови проекти.

И до ден днешен има различни версии за смъртта на Елвис Пресли. Официалната е инфаркт, но се твърди, че всъщност се е взел свръхдоза.

Преди да умре, Елвис пише на мениджъра си: „Отвратен съм и едновременно уморен от живота си, трябва ми дълга почивка.“ Според близките на Пресли именно това било знак, че той иска да се самоубие.

„Той знаеше много добре какво прави. Хората му казваха, че ще стигне до края, но той не даваше нищо да му се каже. Щеше да ви изгони веднага, опита да спре с наркотиците, но не можа“, признава Присила.