Начало ВЕСТИ Андрей Слабаков извади тежката картечница в жив ефир, водещите изпаднаха в паника!...

Андрей Слабаков извади тежката картечница в жив ефир, водещите изпаднаха в паника! Режисьорът изригна срещу

108
Сподели

Идеята на Валери Симеонов да се разреши пушенето на обществени места ми допада.

 Това каза в студиото на Нова телевизия Андрей Слабаков. Според него, в много малко държави има пълна забрана за тютюнопушенето и България не трябва да е сред тях.

„Държавата забранява пушеното, а прибира милиарди от акцизи. Една кутия цигари струва 5 лева в търговската мрежа, а реално струва на производителя 35 стотинки, останалото е данъци и акциз“, изчисли режисьорът.

Той заяви, че човек сам решава дали да пуши или да не пуши и определи забраната за пушене като дискриминация. „Аман от циг**и, пед**аси и непушачи“, изригна Слабаков.

Според него, мнозинството от хората в България пушат, а и всички лекари, които познава, също пушат. Той бе категоричен, че автомобилите замърсяват много повече и вредят много повече на хората, отколкото пушенето.

„Нека има отделни помещения за пушачи и непушачи. Аз не искам да седя с непушачите заедно, предполагам, че и те не искат да са с мен“, каза режисьорът.

Той заяви, че Църквата на адвентистите от седмия ден финансира кампаниите за непушене на обществени места. „Наливат пари в това, проверете защо го правят и кой стои зад тях“, заяви Слабаков.