Начало КЛЮКАРНИК Животът и кариерата й се срутват върху главата! Нов унищожителен удар за...

Животът и кариерата й се срутват върху главата! Нов унищожителен удар за Жана Бергендорф! Скандалната певица изгуби своя

185
Сподели

Жана Бергендорф беше зарязана от поредния мениджър

Жана Бергендорф затъва все повече покрай скандалите, които забърка

Жана Бергендорф беше натирена от поредния продуцент. Певицата затъва все повече покрай проблеми и скандалите, в които се забърка сама. И за които сега си носи последствията.

Първо от предишната й продуцентска компания „Вирджиния рекърдс“ й прекратиха договора, а сега и импресариото на гаджето й Лео – Иван Иванов – Айвън, е отказал да работи с нея.

„Той поиска да подпишем договор за цял свят, а такова нещо дори Саня Армутлиева не прави. Отказах му и той спря да ми отговаря на позвъняванията“, обясни певицата пише Пик.

Професионалната раздяла идва малко след като тя окончателно се раздели с Леандър Франсиско Янес. Той е част от еротичната формация на Айвън „Максимус“ от дълги години и затова не е изненада, че мениджърът е застанал на негова страна и за да е солидарен с него, е прекратил работните си отношения с бившата му приятелка.

32-годишната певица, чиято книжка бе взета заради предизвикани две катастрофи – на морето в Лозенец и в София, изглежда повече не желае да шофира. Въпреки че година по-късно органите на реда й връщат документа за управление на МПС, тя не се качва зад волана. Използва услугите на шофьор, като най-често в тази роля влиза сестра й.

Днес изпълнителката се кълне, че е спряла да се друса – една от причините за катастрофите, и е отворила нова страница.