Начало КЛЮКАРНИК На ФИНАЛА на Сега и завинаги: Айтюл се опитва да убие Нур,...

На ФИНАЛА на Сега и завинаги: Айтюл се опитва да убие Нур, но улучва Ийт, след което се самоубива, Иджлял влиза в лудница

123
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (16-и април) във финалния епизод на турския сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Полицията открива Фикрет, проследявайки плащанията към нейната сметка.

Ийт разпитва Иджлял за онзи тип, който ѝ звъни. После заявява, че той няма да ѝ пречи, ако тя реши да започне нов живот. Фатих звъни на Ийт и му казва за сестра си.

Той споделя пред всички новината. Айтюл едва не си изпуска чантата от страх. Иджлял също реагира остро. Айтюл взима пистолет. Назан се опитва да обработи Назлъ, като я кара да излъже баща си.

Джахит подслушва разговора между двете. Назлъ споменава, че Назан е откъснала главите на куклите. Джахит чува всичко и влиза в стаята. Момичето го прегръща… Джахит заявява, че ако ги е нямало децата е щял да удуши жена си.

После взима децата и тръгват. Назан започва да плаче. Елмаз също тъжи за сина си. Таяр се кълне, че няма да позволи да отнемат внука му. Джахит отива при Елмаз и ѝ връща детето. Назлъ иска прошка от Елмаз. Емин и Ямур отново се опитват да съберат Нур и Ийт. Организират им среща. Нур отива на срещата и се изненадва, че е в луксозен ресторант.

Ийт също е изненадан от голямата маса, запазена в ресторанта. Когато вижда Нур, онемява. Двамата млади са организирали срещата, като са резервирали цялото заведение. Нур звъни на Емин, а Ийт на Ямур, но те не си вдигат телефоните. Нур и Ийт започват с общи приказки за сестрите му и братовчед ѝ.

Когато сервират вечерята Нур става, за да си тръгне. Ийт за първи път я спира. Двамата се прегръщат. Той казва, че няма да забрави нищо. Тя отговаря, че няма да забрави нито един миг до края на живота си. Двамата отново се прегръща, след което Нур си тръгва от ресторанта. Иджлял се разхожда по крайбрежната заедно с Мерт, но си припомня думите на Ийт. Ярен разпитва брат си, защо е върнал детето.

Джахит мълчи. Нур се прибира вкъщи, но се разхожда в градината. Айтюл застава в гръб към нея и е насочила пистолет. Ийт също кара към дома си. Иджлял и Мерт се прибират… Айтюл заявява, че от началото не е харесала Нур.

Момичето ѝ отговаря, че старата е изпълнена с омраза, но убийството на Нур няма да я спаси. Айтюл си признава, че е платила на Фикрет да отрови Нур, но не е очаквала, че внукът ѝ ще пострада. Джахит моли брат си да отиде в съседната къща и да снима бебето. Ийт чува какво си говорят двете и разбира какво е направила леля му.

Иджлял също чува гласа на Ийт в съседната къща. Ийт вдига скандал на Айтюл. Иджлял се появява и вижда майка си с насочен пистолет. Ийт настоява Айтюл да разкаже на дъщеря си какво е направила. Старата моли за прошка и натиска спусъка. Ийт се хвърля да спаси живота на Нур. Двамата падат в басейна. Айтюл се самоубива. Ийт е ранен. Фатих идва, чувайки изстрелите. Вижда какво се е случило и се ядосва, че е закъснял. Ийт казва на Нур, че никога няма да се откаже от любовта си и от нея.

След три месеца…

Иджлял е в лудница. Опитва се да си спомни какво са правили миналата година. Айтюл е мъртва. Фърат е до любимата си. Нур е облечена със сватбена рокля. На сватбата Ярен представя на Емин и сестра си новото си гадже. Джахит кани на пикник Елмаз и бебето, но получава отрицателен отговор. Нур слиза по стълбите и поема ръката на Ийт. След като подписват, двамата се целуват, защото тяхното щастие е сега и завинаги…

Източник:  За Жената