Начало КЛЮКАРНИК Цяла България скърбеше, а шеф Петров избухна със скандални думи: Умираме! Убиваме...

Цяла България скърбеше, а шеф Петров избухна със скандални думи: Умираме! Убиваме внуците си!

175
Сподели

Скандалният готвач Борис Петров, по-известен като Шеф Петров, неведнъж е попадал в епицентъра на различни скандали заради пиперливия си език. В деня на траур – 14 април, в който цяла България потъна в скръб заради шестимата загинали при автобусната катастрофа на магистрала „Тракия, станала в предходния ден, Петров написа доста скандален пост в личния си фейсбук профил.

Публикуваме думите му без редакторска намеса:

„НАЙ-ЛЕСНО ДНЕС СЕ ПРЕДАВА БЪЛГАРИЯ….от всички!

ТРАУР – ЗЕМЯТА НИ НАПОЕНА С КРЪВТА НА ПОКОЛЕНИЯ Е В ТРАУР!!!! ЗАЩОТО Я ИЗОСТАВИХМЕ….И НЯМА СИЛА В СВЕТА КОЯТО ДА НИ ПОМОГНЕ!!!

Нито Супер-Автобуса е на мястото си,на кварталното двулентово шосе, давайки права на МАГИСТРАЛА???… нито тракториста ПОСТАВЕН за шофьор на този Супер-Автобус с отговорността на толкова животи, … нито идиота с 25 годишната трошка…

И това няма да е края, ПОВЯРВАЙТЕ.. нито Господ, нито Орисниците ще ни помогнат!

Вие всички ценни хора които оставихте родината си за да живеете по-добре, Готвачи, Лекари, Пилоти, Инженери, Техници Журналисти, Учители..някои с голямата лъжа, че се учите и ще се върнете за да помогнете, или че не ви се дава възможност….ВИЕ НОСИТЕ НА ПЛЕЩИТЕ СИ ТОЗИ ТРАУР!! Много, ясно, че там ви дават възможност, защото това е стратегия за кражба на човешки потенциал… и ви закачат като ШАРАНИ…. А земята на ДЕДИТЕ ВИ? Ние сме най-големите Предатели на същността си!! НАЙ-ЛЕСНО ДНЕС СЕ ПРЕДАВА БЪЛГАРИЯ….

Подли нещастници се пробутват, на неадекватни за тях места, ….защото ви НЯМА!!

Кадровия,БРАК е на всички нива!!!

Света се развива и всяко нещо което е мощно в модерния свят и ние ползваме, с този морален и човешки брак поставен на несъответното ниво, вместо в наша полза е нашата НАЙ-ГОЛЯМА ЗАПЛАХА!!

И….МОЛЯ, ДА СПРЕМ ДА СЕ ПРАВИМ НА ВЪЖЕИГРАЧИ В МОДЕРНИЯ СВЯТ…СЛЕПИ СМЕ И С ПО НЯКОЛКО ПРОТЕЗИ!!!

УМИРАМЕ! УБИВАМЕ ВНУЦИТЕ СИ…. УНИЩОЖАВАМЕ СЕ…