Начало ВЕСТИ Де да бяха само 250 000 евро! Вижте само за каква колосална...

Де да бяха само 250 000 евро! Вижте само за каква колосална сума е потривала ръце скандалната кметица на Младост!

183
Сподели

Сигналът беше подаден при нас. Да, това беше човек с друго мислене и който иска нещата в България да се променят,

а ние го убедихме, че това е начинът да се справим с такива проблеми. Това заяви шефът на КОНПИ Пламен Георгиев, пише Блиц.

Той е имал разрешение за строеж и е чакал една съвсем нормална процедура, без която обаче не може да се започне строеж. От юни месец 2017 година възниква проблема, а при нас сигналът беше подаден през февруари тази година.

За да се случи този арест имаше едно перфектно сътрудничество, мога да го кажа като бивш прокурор. Има и много други лица, които са разпитани по случая. Използвани са множеството СРС-та. Прокуратурата събра голям брой доказателства, които би трябвало да са достатъчни за съдиите. Г-ж Иванчева си е правила пиар и действала по схемата:

Ти ще получиш това и това, ако дадеш еди какво“. Тя наистина е поискала първоначално 500 000 евро, но после е направена и отстъпка заради огромния обем РЗП.

Г-жа Иванчева действаше много предпазливо, пазеше се и внимаваше какво говори по телефона. Постоянно отлагаше срещите и очевидно имаше притеснение, докато най-накрая в кафето на ъгъла на „Раковски“ и „Гурко“ бяха дадени парите.

След като бяха получени парите посредникът се обади на изнудването лице и му каза: Всичко е наред, няма да имаш повече проблеми. Човекът, който предостави тези пари, показа една гражданска позиция, защото ние нямаме възможност да дадем толкова пари, искам да му благодаря.