Начало ВЕСТИ Проговори гаджето на пияната джигитка Габриела Пачо, но вижте какво разкри младият...

Проговори гаджето на пияната джигитка Габриела Пачо, но вижте какво разкри младият бизнесмен!

103
Сподели

Обичам те повече от всичко, а всичко останало ще се оправи, въпреки всички и всичко. Моя любима всичкото ми ! НАЙ-НАЙ!!!!

Това написа в профила си във Фейсбук приятелят на потрошилата 10 коли край Оазис 4 в Кючука Габриела Медарова  – Пачо. Любимият на Медарова е уверен, че всичко ще се оправи. Пачо има бизнес с коли, пише „Марица“.

Пловдивската районна прокуратура привлече като обвиняема Габриела М., на 20 г., за три престъпления – за това, че управлявала моторно превозно средство след употреба на алкохол, както и на наркотични вещества и за причиняване по

непредпазливост на значителни имуществени вреди при управление на моторно превозно средство – престъпления по чл. 343б ал. 1, чл. 343б ал. 3 и по чл. 343 ал. 1 буква А във връзка с чл. 342 ал. 1 от Наказателния кодекс.

В хода на разследването е установено, че на 15 април 2018 г., в гр. Пловдив, около 6 часа сутринта, обвиняемата Габриела М. управлявала джип „БМB Х-5“, по улица „Македония“. Обвиняемата е правоспособен водач на моторно превозно средство, със стаж две години.   Установено е, че преди да се качи на моторното превозно средство обвиняемата употребила алкохол и наркотични вещества – марихуана.

При движение по ул. „Македония“ в гр. Пловдив, тя загубила управление върху автомобила и причинила щети на други паркирани 10 моторни превозни средства, след което изоставила управлявания от нея автомобил на улицата и се прибрала в дома си. След извършена проверка с техническо средство „Алкотест Дрегер“ било установено наличие на 1,38 промила алкохол в кръвта й, както и наличие на употребени наркотични вещества – марихуана.

С постановление на наблюдаващия прокурор, от 16 април 2018 г., обвиняемата Габриела М. е задържана за срок от 72 часа. По делото e извършен оглед на местопроизшествие и продължават действията по разследването с разпити на свидетели, назначаване на автотехническа експертиза и др. За престъпленията по чл. 343б ал. 1 и ал. 3 от НК се предвижда наказание от 1 до 3 години лишаване от свобода, както и глоби, а за престъплението по чл.343 ал.1 буква А от НК наказанието е лишаване от свобода до 1 година или пробация. Разследването по случая продължава.