Начало КЛЮКАРНИК Сватбата наближава, но Деси Банова съвсем се вманиачи! Вижте на какви крайности...

Сватбата наближава, но Деси Банова съвсем се вманиачи! Вижте на какви крайности е готова, за да се подмладява

143
Сподели

Деси Банова в трескава подготовка за сватбата, годеницата на Плевнелиев хукна по разкрасителни процедури

Деси Банова ударно се стяга за сватбата с Плевнелиев.  Тя всеки месец посещава най-скъпата клиника  където й правят плазмотерапия. По известна като вампирски лифтинг.

 

Бъдещата булка била обхваната от суета и била вманиачена на тема подмладяване. Методът гарантирал кожа без бръчки по лицето и шията.

Плазмената терапия е иновативен метод, чрез който се премахват издайническите белези на старостта. И не, че Деси имала голяма нужда от него тя и сега изглежда добре. Но искала за сватбата да е перфектна.

За да се осъществи процедурата бившата синоптичка ходела да й вземат кръв от вената. Която после се центрофугирала за да се извлекат кръвните клетки. Готовият продукт е плазма. Която отново се връща чрез инжектиране в кръвта на пациента. С метода се изглаждат бръчките, кожата става стегната. А някои разправят, че може да лекува и косопад, предават от еллектронното издание за светски новини hotarena.net.

Именно с това можем да си обясним външния вид на Банова. Която определено изглежда отлично. От стари нейни снимки можем да установим, че днес изглежда много по-свежа.

Говорят, че вампирският лифтинг е процедура не за всеки джоб. Но запознати твърдят, че Деси сама си плащала скъпото удоволствие.

Тя настояла пред благоверния си, че сама ще си поеме масрафа по разкрасяването. Парите изкарани от новата й рубрика „Истории на успеха”, която води от скоро по Нова тв отивали за разкрасителната и подмладяващата подготовка за наближаващата венчавка.