Начало ВЕСТИ PR-ът на район „Младост и Владимир Каролев спретнаха страшен цирк в ефир!...

PR-ът на район „Младост и Владимир Каролев спретнаха страшен цирк в ефир! (СНИМКИ)

127
Сподели

PR-ът на арестуваната кметица на район „Младост“ Десислава Иванчева – Петър Кърджилов отказа да участва в дискусия в студиото на БНТ с икономистът и бивш общински съветник Владимир Каролев.

В началото Кърджилов закъсня. „Аз съм израснал в квартал „Младост“. 26 г. съм живял там. Гласувам там и досега. На последните избори се чудех за кой да гласувам. Затова присъствах на предизборно заседание, на което Десислава Иванчева обяви, че ако бъде избрана, ще нарушава закона“, заяви Владимир Каролев.

PR-ът на общината Петър Кърджилов пристигна в студиото, но заяви, че няма да седне на една маса с опонента си. Той заплаши, че ще напусне студиото, ако Каролев не си тръгне. „След като той си тръгне, ще говоря. Този човек е лобист на мафията“, обяви той.

След тази реплика Каролев избухна и обяви, че към делото, което води срещу Борислав Сандов от „Зелените“ ще се присъедини и Кърджилов. „Скри се в ъгъла като мушмурок“, изсмя се бившият общински съветник.

Представителят на екипа на Десислава Иванчева определи представителите на прокуратурата като смешници, тъй като обвиненията срещу кметицата е били безпочвени и противоречиви. Той сравни случая с ареста й с този на бившия военен министър Николай Цонев, който бе проснат на колене с репликата: „Вие сте абсолютен престъпник“.

„Парите са подхвърлени, колата е служебна. Иванчева е неудобна, защото защитава правата на гражданите. Води политика на социална отговорност, защити той кметицата, заловена с голяма дума пари“, категоричен бе той. след което си тръгна.

„Това е малоумие“, коментира Каролев.

„Към днешна дата няма съд, който да каже виновна ли е тази жена или не. Или огромна група хора лъже, или кметицата на Младост и PR-ът на партия „Зелените“. Аз не мога да преценя кой лъже. Това обаче ще се разбере скоро“, каза още Владимир Каролев.