Начало КЛЮКАРНИК Митьо Пищова едвам издрапа от гроба и реши да вдигне сватба! Вижте...

Митьо Пищова едвам издрапа от гроба и реши да вдигне сватба! Вижте само коя е 24-годишната красавица!

199
Сподели

Митьо Пищова стяга сватба! Култовият търновски зевзек е твърдо решен да мине по венчило, като избраницата му е значително по-млада от него.

Лично 62-годишният бъдещ младоженец съобщи новината пред вестник „Монитор“. Като по думите му, избраницата му е на 24 години от Сандански с перфектни мерки: 1,75 висока и 48 килограма.

А бъдещият му тъст е местен бизнесмен. Митьо и изгората му се запознали на един от конкурсите за красота които търновецът организира чрез фирмата си „ВИП моделс”.

 

Годежът ще бъде на 24 май в Арбанаси, а сватбата на 15 август, Голяма Богородица, на морето, в Равда.

Годежният пръстен за булката пък, ще пристигне със самолет чак от Америка. Той ще бъде направен от приятел на Митьо, майстор златар, който преди години бяга отвъд океана и сега прави там бижута на световно известни холивудски знаменитости.

„Сватбената церемония ще бъде в тесен семеен кръг. Ще има само стотина верни авери, но всеки, който иска ще може да дойде да пийне и хапне на богатите трапези, които ще бъдат разпънати край морето.

Каня цяла България, да дойде да яде, да пие, да се весели и да запомни кога Пищова е вдигал тежка войводска сватба с мома люта македонка”, хвали се наш Митьо. За да има пари да покрие големия масраф, преди няколко седмици той е продал нивите на дядо си в село Батак, 100 дка, за които е взел 100 хил. лв. „С тези пари и с онези 100 бона, които спечелих миналата година от тотото мисля, че ще ми стигнат да вдигна една яка сватба, за която после цяла България 100 години ще говори”, фука се Пищова.

Докато чака бъдещата си невеста, плейбоят не губи време. След като през декември миналата година в софийска болница му беше направена тежка сърдечна операция, и известно време той трябваше да пази леглото и да не си и помисля за жени, сега отново му е отпуснал края. „Ям, пия, е.а и не мисля за нищо. Ето и сега ме хващаш с 3 манекенки в джакузито да се къпем и да пием шампанско. Живее ми се още, бе мама му стара”, категоричен е Миьо