Начало КЛЮКАРНИК Пак стана за смях! Моника Валериева удари дъното, вижте наглата й измама!...

Пак стана за смях! Моника Валериева удари дъното, вижте наглата й измама! Истината лъсна като фалшивия й диамант!

123
Сподели

Моника Валериева се фука с фалшив пръстен

Моника Валериева се фука с фалшив пръстен. Тя показа фалшивото бижу в социалната мрежа Инстаграм.

Така Моника се похвали, че е казала заветното „да” на своя любим. А кой всъщност е той?

Моника Валериева непрекъснато пуска снимки в Инстаграм с огромни букети подарени й уж от нейния любим. Според слуховете той е богат бизнесмен от арабските емирства, който не спира да я глези и да й угажда.

Бившата участничка от „Биг Брадър” не спира да се хвали и с луксозните почивки, на които ходи, спонсорирани от потайния й годеник.

Последователи на Валериева в социалната мрежа обаче се усъмниха в истинността на годежа й. Носят се слухове, според които Моника и нейна приятелка са си наели вила в Дубай и там посрещат арабски бизнесмени.

Екстравагантната дизайнерка Мегз разкри скоро какви са причините за честите отскачания на Валериева до Дубай. Според Каканашева Моника не ходи там на почивка, а когато я повикат. Такива твърдения има и от други известни личности.

Говори се, че Моника не само, че не е сгодена за арабски бизнесмен, а даже изнудва застраховател от Бургас. Той бил семеен и с деца, но Валерива хлътнала много силно по него и започнала да го изнудва да се оженят. Тя го заплашвала, че ще каже на съпругата му за техните отношения. Всичко приключило в това, че застрахователят блокирал всякакъв достъп на Моника до него и приключил със забежката си с моделката.

Моника Валериева се фука с фалшив пръстен

Ще се омъжва ли Моника Валериева или това е поредната й лъжа предстои да видим. Последователи на моделката в социалната мрежа са разделени на две. Според някои от тях тя наистина се е сгодила и затова те я поздравяват. Според друго обаче това е поредната пиар акция на Валериева.