Начало КЛЮКАРНИК Вижте кой е новият мъж до майката на Димитър Бербатов Маргарита! За...

Вижте кой е новият мъж до майката на Димитър Бербатов Маргарита! За всеобща изненада си хвана самия

190
Сподели

Майката на Бербатов е на крилете на любовта, Маргарита Бербатова влюбена в грък интелектуалец

Майката на Бербатов, която премина през тежък развод и от три години е необвързана жена е влюбена в мъж. Гаджето на Маргарита не е някой мастит бизнесмен. А е грък и е художник.

Двамата се запознават през миналата година. Но любовта им пламва едва към края на същата. 59-годишнят Йоргос Вердиноянис поканил нашенката на изложба.

Която се провела в Благоевград и там се представили творби на художници маринисти, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

Маргото, за която говорят, че е мъжемелачка си паднала по стария си познайник. Видяла го в съвсем друга светлина и била очарована от неговата нежност.

Само след седмица влюбената майка на Бербо стегнала багажа и хукнала при любимия си на остров Кефалония. Там художникът има китна вила.

Влюбените се отдали на романтична почивка. По някое време Йоргос хващал четката и рисувал картини. Пейзажите му били вдъхновени от новата му муза Маргарита.

Блондинката признава, че именно грижите на новия й любовник са й върнали вкуса към живота. В неговата компания укрепила здравето си. Което било разклатено след неприятностите по развода си, които преживя.

След като преоткри свободата след семейния живот Маргарита Бербатова го удари на живот. Майката на Бербо почти не се задържа вкъщи. Обикаля по заведенията с верни дружки. Започнала да се радва на независимостта си и се молела да е само жива и здрава по-дълго време.