Начало КЛЮКАРНИК Днес в Черна любов: Кемал разбира, че брат му Тарък също го...

Днес в Черна любов: Кемал разбира, че брат му Тарък също го е предал, Нихан попада в клопка

124
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (20-и април) в следващия епизод на хитовия турски сериал “ Черна любов „, който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Зейнеп се обажда на Хакан. Иска да се видят заради Емир.  Нихан тършува в жилището на Асу.

Кемал ѝ се обажда. Тя говри с него много тихо. Казва ѝ, че фалира, защото Асу е предала на Емир финансовата информация. Емир се готви да подпише споразумение за управлението на фирмата на Кемал.

Тарък отива да предаде информацията, получена от Зехир. Последният го проследява. Вилдан не е съгласна сестра ѝ да има връзка с Айхан. Зехир снима Тарък как предава информацията на Емир.  Докато Нихан тършува, Асу се прибира вкъщи.

Неканената гостенка се крие под леглото. Асу се преоблича и излиза от стаята. После отново се качва горе и Нихан се крие в гардероба. Кемал гледа снимките и побеснява от предателството на брат си. Двамата с Тарък се скарват.

Кемал го гони от фирмата. Докато Нихан чака в гардероба, Галип се обажда на дъщеря си. Асу му казва, че не го приема за баща. Нихан чува този разговор. Вилдан звъни на дъщеря си, но Нихан ѝ отговаря със съобщение.  Емир запознава Дениз с майка си. Кемал му се обажда. Емир го пита дали е взел решение. Зейнеп пита комисаря, защо е станал човек на Емир. Той отговаря, че е заради брат му. Кемал отива в дома на Емир. Казва му, че ще му даде цялата фирма заедно с акциите на Козджоулу и подписва договора за прехвърляне. Зейнеп разпитва Хакан какво знае за Емир.

Той отговаря, че Емир му е забранил да разследва убийството на Озан, изгонил го от прокуратурата и го е заплашвал с брат му. Кемал намира решение, за да си върне изгубеното. Иска от секретарката си всички договори за термоядрената централа, която са щели да строят през 2015-а година. Емир продължава да търси Нихан, но тя не си вдига телефона. Изпраща му съобщение.  Кемал отива у Асу. Емир ѝ звъни. Той вдига телефона и му казва да стои по-далеч от годеницата му. Казва на Асу, че вече е фалирал, защото Емир го е принудили и я пита дали ще го приеме такъв.

Нихан подслушва целия разговор, криейки се, но Кемал я открива. Тя го моли за помощ. Емир започва да търси жена си. Отива в ателието и разпитва Ясемин. Взима ѝ телефона и звъни на Нихан. Тя отново не вдига. Асу предлага на Кемал да оглави нейната фирма. Той отказва. Заявява, че ще си върне всичко, което е взел от Емир. Нихан настоява Кемал да й помогне. За да разсее Асу, той я води на горния етаж и Нихан си тръгва….

 

Източник: За жената