Начало КЛЮКАРНИК Мерак възраст няма! Пищова заби манекенка, вдига сватба

Мерак възраст няма! Пищова заби манекенка, вдига сватба

174
Сподели

Вечният кандидат-президент и търновски шоумен Димитър Маринов – Пищова ще вдига сватба това лято, съобщава „Монитор“, цитиран от „Днес.бг“.

Избраницата на 62-годишния плейбой е на 24 години от Сандански и е с перфектни мерки за Пищова – 1,75 висока и естествено – 48 килограма. Двамата са се запознали на конкурс за красота.
Годежът ще бъде на 24 май в Арбанаси, а сватбата – на 15 август, Голяма Богородица, в Равда.

„Сватбената церемония ще бъде в тесен семеен кръг. Ще има само стотина верни авери, но всеки, който иска, ще може да дойде да пийне и хапне на богатите трапези, които ще бъдат разпънати край морето. Каня цяла България, да дойде, да яде, да пие, да се весели и да запомни кога Пищова е вдигал тежка войводска сватба с мома люта македонка“, похвали се пред изданието Пищова и се закани, че за сватбата му в България ще се говори 100 години.

Той призна, че за да има пари за тежките софри, наскоро е продал нивите на дядо си в село Батак, за които е взел 100 000 лв.

Преди 7 години Пищова отново готвеше сватба, но тя пропадна, след като булката му избяга вечерта преди венчавката, която трябваше да бъде в Троян.

Тогава, въпреки случката, Пищова пристигна в Троянския манастир с розова лимузина, където трябваше да се състои церемонията.

По-късно шоуменът го закъса със здравето, но явно в момента отново е във форма.

„Ям, пия, е*а и не мисля за нищо. Ето и сега ме хващаш с 3 манекенки в джакузито да се къпем и да пием шампанско. Живее ми се още, бе мама му стара“, заяви Любимеца на народа, който се закани отново да се кандидатира за кмет на Велико Търново на изборите следващата година.