Начало КЛЮКАРНИК Не само времето става горещо, Алена предупреждава, че следващата седмица ще е...

Не само времето става горещо, Алена предупреждава, че следващата седмица ще е същинска жега в живота на тези зодии! Повратни моменти за

222
Сподели

Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Идните дни ще открият пред вас възможности, свързани с бизнес и с финансови дела.

 

Внимавайте да не се въвлечете в твърде емоционално натоварени ситуации, защото има риск да предизвикате проблеми в отношенията с човека до себе си.

Удачно е да сте по-отнорени към предложения и идеи от други хора – особено ако става дума за близки, на които имате доверие.

Телец
През дадения период бъдете внимателни към своя партньор. Имайте предвид, че неговите съвети към вас са добронамерени, не ги приемайте враждебно. В службата недоброжелателен колега може да се опита да ви навреди. Не сте изчистили недоразумения или стари вражди и това ще започне да ви тежи. Ще бъдете отворени към общуване.

Близнаци
Сега ще бъдете по-смели от обикновено – край на ограниченията, пред вас ще се отворят много нови възможности. Можете успешно да започнете обучение. В работата и в личните отношения също ще ви върви. Ще имате зелена светлина да реализирате някаква своя идея и ще получите необходимата подкрепа от приятели, роднини или колеги.

Рак
Предстои седмица, в която ще регистрирате активност по отношение на дома си. Избягвайте да се въвличате в конфликти и се стремете да постигате разбирателство, като действате разумно. Обърнете по-голямо внимание на почивката, на спорта и на творческите дейности. Възможно е към края на периода да получите неочаквано предложение, което да открие пред вас нови перспективи.

Лъв
През идната седмица внимавайте да не възникнат недоразумения и неразбирателства, също и да не попаднете в неясни ситуации в партньорските си отношения. Темата за дома ви и положението в него ще бъде актуална. Опитайте се да погледнете обективно на това, което се случва, преценявайте добре ситуацията от всички страни.

Дева
Най-добре ще бъде да се фокусирате върху промените, които е необходимо да извършите във всички области на живота си. Енергията и жизнеността ви ще се усилят, а опитите ви да се утвърдите ще се увенчаят с успех. Способни сте да извършите велики дела, а нагласата ви за това също ще е от значение. Трябва да се възползвате от шансовете, които съдбата ще ви поднесе.

Везни
Би било добре да отделите внимание на партньорските си отношения и да поработите по важните за вас теми, да си направите равносметка. Намерете време да се оттеглите в уединение и да се заредите с енергия. Пребиваването сред природата ще ви се отрази добре. Избягвайте да се въвличате в конфликти в службата.

Скорпион
През седмицата ще бъде добре да се движите и да общувате повече, да създавате нови служебни контакти, защо не и с хора в чужбина. По отношение на любовния ви живот ситуацията като цяло ще е благоприятна. Единствено се стремете да избягвате конфликти, действайте с разум и постигайте разбирателство. Не се поддавайте на твърде силните емоции.

Стрелец
Седмицата е подходяща за пътувания и за установяване на контакти. Ако планирате да започнете обучение, може успешно да се впуснете в това. След сряда е възможно да изпитате по-голямо напрежение. Може да поработите върху убежданията си, върху моделите, които диктуват поведението ви и да се освободите от всичко, което се готови да пуснете.

Козирог
Темата за контактите ви с другите ще бъде особено актуална и нещо сериозно ще се случи в тази сфера на живота ви. Моментът е много добър да обърнете по-голямо внимание на хората в дома си. При всички случаи следващите дни ще бъдат изпълнени с емоции и трудно ще успеете да запазите спокойствие.

Водолей
През идните дни не се надявайте, че всичко ще се случва лесно и по план. Този път съдбата няма да ви прави подаръци, ще трябва да се потрудите сами, ако искате да постигате целите си. В личен план внимавайте, защото приказките на някои хора са прекалено красиви, за да бъдат истина. Не се захващайте за всяка сламка, която ви подават.

Риби
Навлизате в период, през който ще се развивате личностно, ще стигате до разбирателство с околните, пред вас ще се отварят възможности за контакти и пътувания. Идната седмица носи по-големи предизвикателства. Гледайте да сте в хармония със себе си.