Начало ВЕСТИ Скандалната кметица Иванчева лъсна в брутално п*рно с криминално проявения Георги!

Скандалната кметица Иванчева лъсна в брутално п*рно с криминално проявения Георги!

500
Сподели

Кметицата Деси Иванчева затъва все повече и повече

Кметицата Деси Иванчева е била част от клипче за възрастни

Кметицата Деси Иванчева затъва все повече в скандали.

Освен публичния резил с показния й арест заради корупция, се оказа, че проблеми се задават и на интимния фронт. Заради връзката на Иванчева с 26-годишен мачо. Аферата с когото надхвърлила границите на обичайните забавления в леглото, издават запознати.

Въпросният младеж – Георги Л. започнал да изнудва кметицата с компрометиращи записи на техни порно изпълнения. Твърди се, че злополучната градоначалничка била заснета чисто гола след интимен сеанс, при това с телесни течности върху тялото си. Не е ясно дали Иванчева е знаела, че е снимана, писа „Таблоид“.

Хитрецът от „Подуяне“ с присъда за грабеж в досието бил непоколебим в желанието да изкара лесни пари на гърба на Десислава. Изчислил, че може да измъкне от нея няколко хилядарки, независимо, че в момента тя е нагазила надълбоко в блатото с получените 70 000 евро подкуп.

Официално кметицата има връзка с бизнесмена Петър Иванов. Той е работил за италианското посолство у нас, а в момента се занимава с внос на стоки и посредническа дейност. Двамата не живеят заедно, което давало възможност на Десислава да поддържа интимни отношения и с други мъже.

Иванчева в момента е защитавана от един от най-скъпите адвокати – Марин Марковски, чиято тарифа е около 30 000 лева на инстанция. Любопитното е, че той е бил адвокат и на премиера Бойко Борисов по делото му с депутатката от БСП Елена Йончева

 

Източник: bradva.bg