Начало КЛЮКАРНИК Днес в Черна любов: Кемал се жени за Асу и става съдружник...

Днес в Черна любов: Кемал се жени за Асу и става съдружник в холдинга, Айхан приготвя вечеря за Лейля

152
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (24-и април) в следващия епизод на хитовия турски сериал “ Черна любов „, който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Вилдан се обажда на Лейля. Нихан и Лейля работят заедно и научават, че  Галип не иска Емир да разбере за съвещанието, на което ще прехвърли акциите на дъщеря си.

Нихан предупреждава Кемал. Той следи Асу.  Галип се среща с дъщеря си. Тя се съгласява на трансфера, но все още се държи дистанцирано към баща си. На тръгване от срещата Кемал я пресреща. Пита я какво общо има с Козджоулу.

Тя му казва, че Галип ѝ е предложил да ѝ предаде акциите в замяна на живота му. Асу обещава на Кемал, че ще го защити. Асу подписва договора за прехвърлянето на акциите. Галип разрешава да съобщят на Емир за сделката.

На съвещанието Емир е бесен. Галип обявява, че вече прекъсва връзките си с холдинга и се пенсионира. Кемал влиза в залата. Съобщава на Съвета на директорите, че той е основен акционер във фирмата. Емир и Галип са шокирани. Кемал им показва брачното свидетелство, което доказва, че с Асу са женени. Нихан също е отчаяна, въпреки че Кемал ѝ е обяснил за какво става въпрос.

Емир започва да разследва как Кемал е разбрал за връзката му с Асу. Галип също се заканва да си вземе акциите по един или друг начин. Емир заплашва Асу, че ще я разкрие, че е Козджоулу, но тя му отвръща, че ще си мълчи, защото е поръчал убийството на Озан. Нихан ревнува Кемал от Асу. Тя заявява пред баща си и брат си, че двамата си остават нейни врагове. Галип пита Емир какво ще правят…

Кемал предупреждава Нихан да не показва чувствата си към него на Козджоулу, защото само така могат да му причинят зло. Тя му предлага отново да стоят далеч един от друг. Той ѝ обяснява, че много я обича и иска двамата да не се отдалечават. Следва целувка. Нихан смята, че са полудели. Кемал отговаря, че това е от любов и че ще има само една истинска съпруга – Нихан.

Емир започва да си отмъщава на всички, които са участвали в търга. Лейля отива при Айхан. Упреква го, че е помогнал на Кемал. Вилдан се обажда на сестра си и отново казва, че не е съгласна с тази връзка. Ясемин предлага социален проект на Нихан, по поръчка на Емир. Зейнеп се опитва да обясни на майка си, че се разкайва. Фехиме заявява, че ще си тръгне от този дом и затова трябва да се омъжи за комисаря.

Дори майка ѝ настоява комисарят да дойде и да я поиска официално. Тарък идва по-рано у Кемал, за да поговорят като братя. Айхан приготвя вечеря за своята любима. Тарък показва видео, на което се вижда как Зехир се среща с адвоката на Емир – Зехра. После казва, че е връщал дълга си към Емир заради автосалона. Накрая се заклева, че никога няма да предаде Кемал… Тарък има споразумение с Емир да спечели доверието на брат си и да му забие нож в гърба…

 

Източник: За жената