Начало КЛЮКАРНИК Стресът му го докара. След трагедиите в личния му живот Веселин Маринов...

Стресът му го докара. След трагедиите в личния му живот Веселин Маринов го закъса със здравето. Изпълнителят отменя участията

233
Сподели

Веселин Маринов закъса със здравето след нещастията, които го сполетяха

Веселин Маринов закъса със здравето. Певецът е съсипан след ударите, които съдбата му нанесе в последните дни. Само в рамките на два дни той загуби двама от най-скъпите си хора.

Изпълнителят се прости не само с втория си баща (както той наричаше композитора Тончо Русев), но и с биологичния си родител.

 

За два дни той се сбогува с двамата. След случилото се, певецът не се чувства добре, коментират запознати. Лицето му е посърнало и по всичко личи, че преживява изключително тежко случилото се.

Покрай силния стрес се е влошило и здравословното му състояние. Това е причината Веселин Маринов да отложи изявите си.

Концертите му в Перник, Самоков и Кюстендил вече са отложени. От екипа му обявиха, че причината за отлагането им са здравословни проблеми.

Останалите концерти на певеца ще се състоят по график. Веднага след като научил за кончината на баща си, а след това и за смъртта на Тончо Русев, известният изпълнител отменил изявите си в Добрич и Шумен.

Въпреки, че само това са отменените му концерти, не е сигурно дали и останалите изяви от графика му ще се състоят. От екипа му коментират, че е възможно да бъдат отложени и други концерти, тъй като не е ясно дали певецът скоро ще се възстанови.

Всеизвестен факт е, че Веселин Маринов е изключително емоционален и приема тежко подобни събития. Феновете му в мрежата го подкрепят, пожелавайки му да намери сили да преодолее мъката си.

Въпреки драматичните събития в живота на Веселин Маринов се случи и нещо положително. Наскоро той разкри, че има нова изгора. Този път певецът е убеден, че това е истинската му любов, пише „България днес“.