Начало КЛЮКАРНИК Стюардеса, която напусна работата си заради кариера в порното, разказа какво е...

Стюардеса, която напусна работата си заради кариера в порното, разказа какво е предизвикало промяната в живота й (СНИМКИ 18+)

181
Сподели
Стюардеса от British Airways реши да напусне работата си, за да стане порно звезда в мрежата, тъй като тя била изморена от постоянното напрежение. Лора Бирбек работи в авиокомпанията в продължение на около две години, но поради начина на живот на стюардесите, тя постоянно била изморена и често се разболявала, съобщава „Мирър“.
Сега младата жена, родена в Уорчестър, се съблича пред камерите на тв канала Studio 66, чиято аудитория се обажда по време на предаване на живо, за да разговаря с момичетата и в същото време да гледа стриптийз. Лаура признава, че в момента е по-щастлива от всякога, защото сега има време за семейството си и приятелите.

„Честно казано, животът ми като стюардеса беше потресаващ. Иначе, там работят много красиви хора, но просто някои от тях не са подходящи за тази работа и да, бях толкова уморена и все боледувах … Но сега съм щастлива“, заявява Лора

Семейството на Лора подкрепя момичето във всички начинания, без да се срамува от нейната дейност.