Начало ВЕСТИ Ужас в Италия! Млада българка, гола от кръста надолу, е намерена убита...

Ужас в Италия! Млада българка, гола от кръста надолу, е намерена убита и затрупана с боклуци на плаж

94
Сподели

Млада българка е намерена убита в Италия. Това е 30-годишната Николина Маринова. Тялото й е открито вчера в Плея ди Катания.

Трупът е идентифициран от мобилния екип на полицейското управление, които са направили сравнение с фотокопие на стар документ на жертвата, съобщиха от местната полиция, пише repubblica.it.

Според следователите жената може да е била замесена в проституция. Николина е открита с наранявания на главата и лицето си и имала следи от кръв. Когато е бил а намерена, тя била облечена само с няколко дрехи – сако и сутиен.

Тялото ѝ е било голо от кръста надолу, облегнато на стена на плаж, сякаш просто е седяло сред купчина от боклуци. Видяно е от случаен турист, преминаващ през мястото.

Първите медицински изследвания, извършени от доктор Каталдо Рафино, установили, че смъртта е настъпила преди поне три дни, като се изключва сексуално насилие над жертвата.

Разследващата група, ръководена от Антонио Салбаго, е извършила кръстосани проверки чрез системата Afis (пръстови отпечатъци.). В крайна сметка, благодарение на контактите, дори с различни посолствата, е била установена самоличност на жената, съобщава catania.livesicilia.it

Според местното издание жертвата на престъплението била облечена с пуловер и яке, а от кръста надолу била гола. Вероятно трупът на Николина Маринова бил скрит под купчината с боклук още от миналия петък. Проверява се и версията дали убитата не е била свързана с проституция.

Прокуратурата в Катания е образувала дело за разследване за убийство, чака се аутопсия.