Начало КЛЮКАРНИК Вижте първи имението на Слави Трифонов в Монако! Ето коя плеймейтка се...

Вижте първи имението на Слави Трифонов в Монако! Ето коя плеймейтка се кълчи вътре! Нови снимки!

255
Сподели

Слави Трифонов отмаря в Монако

Слави Трифонов се отдаде на заслужена почивка в имението си в Монако. Преди година той брой баснословните 10 милиона евро за луксозната къща.

Имотът е изцяло реновиран. Намира се в най-престижния район на княжеството и предлага невероятна гледка към пристанището с луксозни яхти.

Шоуменът купил имението с идеята да отмаря там с най-близките си хора – майка си, сестра си и хора от екипа.

Но откакто е във владение на имота, го посещава единствено в компанията на знойни мадами. ю

В компанията на гореща дама е и този път. Слави заведе приятелката си Нора Недкова в Монако. Въпреки желанието му почивката им там да остане в пълна дискретност, Нора Недкова го издаде.

Блондинката публикува фотоси от почивката си. На тях ясно се вижда фасадата на имението на Слави. Последователите й в мрежата дори я питат къде е Слави Трифонов и защо не се е снимала с нея, видя „Галерия“.

За връзката на двамата се говори от няколко месеца. Тези слухове тръгнаха малко след като Нора Недкова спечели титлата.

Тя няколко пъти участва в шоуто му. Дори се снима в клипа на Криско, въпреки че рапърът не желаеше тя да участва в него. Но по настояване на Слави, се съгласил.

Говори се, че за изявата си в клипа тя не е взела нито стотинка. Направила го заради Слави Трифонов. За да й се отблагодари, шоуменът решил да я заведе на почивка в Монако.

Наскоро тя участва в „Черешката на тортата“. Но изявата там й донесе единствено негативи. Тя си навлече гнева дори на хората, които я харесват, заради арогантното си поведение.