Начало КЛЮКАРНИК ТОВА Е ВЕЧЕ ПРЕКАЛЕНО! Гала и Стефан отново закопаха дъното! За пореден...

ТОВА Е ВЕЧЕ ПРЕКАЛЕНО! Гала и Стефан отново закопаха дъното! За пореден път станаха за смях в жив ефир, вижте!

150
Сподели

Известната с огромния си умствен капацитет и беден речник – Гала, стана за смях и бе обект на жестоки подигравки от страна на българите, които живеят в Лондон, пише BNews.

Момичето на късмета, за което всяка тема и гости са „интересни“, защото няма какво друго да каже, прилагателните и метафорите не са силната му страна,

а явно на сценаристите също, се опита да подкани българите в Лондон да се включат на живо за нискорейтинговото й предаване, за да говорят за…раждането на третото бебе в кралското семейство на Уилям и Кейт!

Темите в България явно са толкова далеч от мъглявината в главата на блондинката, че никой наболял въпрос от държавните теми, които пряко касаят обикновения човек, не е тема на жълтото и лековато-глуповато предаване на Гала и нейния възлюбен Стефан, освен кралското бебе номер 3.

Самата Гала реши да занимае аудиторията си, след като никой не се е съгласил да говори в ефир на страхотната и интересна тема, която вълнува цялото българско общество у нас и по света, както смята тя, а не както е в действителност. Тя и Стефан пореваха и показаха коментарите, обявиха българите за хейтъри, но не видяха собствената си незначителност, отбелязва BNews.

Коментарите към нея са повече от съсипващи.

Публикуваме част от тях без редакторска насеса:

Vasil Petrov ДА ВИ КАЖА ЧЕСТНО , всичко е отлично в квартала където живея. Чикъните и Дюнер кебапите са пълни, всички мюсюлмани са в джамията също , децата си играят , дилърите раэдават трева беэ пари эаради прекрасния повод и те така .. има положителна енергия. Специялно эа утре ще бъда эает , но эа следващото новородено кралско бебе ще се включа !!
Поэдрави от кафяв и эабулен Лондон

Damyan Pavlov Айдеее….. и тука се опитват да ни докопат…. ама тук не е като в БГ…. за мерси да работим. Администраторите моля Ви, тази група е за българи в Лондон, а не за безплатен обяд от България. Вземете мерки моля. Благодаря.

Iskren Dimitrov Тя една телевизия,аз не знам някой гледа и я въобще.!?

Zhivko Kelepov Не случайно ще я свалят от ефир… малко са шматките дето я гледат още..

Arso Ovcharov-Aicho Ей сега Уйлям ми се обади да ви свържа, утре иска да се включи директно!

Damyan Pavlov Абе дали тази ….. Гала ще прочете коментарите се чудя аз….

Iskren Dimitrov Няма тя е кон с капаци,има разни лигльовци дето ги четат и я лъжат…здраво,щото,ако и кажат истината може да си посегне…!!!

Lubomir Bogoichev Това жалко предаване до групите ли стигна да си търси зрители и популярност. Свършиха ли бръмбарите и урината , която пиете/ядете, че вече обсъждате обикновенни клюки. Пуснете един турски сериал по-добре.

Източник: Блиц