Начало ВЕСТИ 17-годишна американка роди мъртво дете и си направи усмихната фотосесия с него...

17-годишна американка роди мъртво дете и си направи усмихната фотосесия с него (СНИМКИ)

189
Сподели

17-годишната Зария Джаксън от Флорида е публикувала в социалните мрежи няколко снимки на нейния мъртвороден син.

Сега момичето недоумява защо потребителите в интернет не възприеха добре това действие и се нахвърлиха словесно срещу нея, пише „Мирър“.

Зария разказва, че се почувствала опустошена, когато дългоочакваният й син се появил мъртъв на белия свят.

„Не крещях, просто лежах, държах мъртвото дете в прегръдките си и плачех“, разказва американката.

Девойката признава, че никога не се е чувствала толкова сама, както в този момент. И тогава тя решила да сподели снимките със сина си в социалните мрежи.

Момичето не се ограничило с една фотография и публикувало на страницата си няколко снимки със сина си. Сред тях имало снимка от погребението, на която Заря се усмихва, стоейки до гроба на бебето.

„Синът ми е мъртъв, но все още съм майка. Реших да споделя фотографиите и своята история, за да може хората да научат повече за раждането на мъртво дете“, пише Зария

След публикуването на снимките девойката започнало да получава много съобщения от потребители, които считали фотографиите за неетични и обвинявали Зария в безчувственост. Момичето не разбира какво е причинило такава вълна от негативно отношение към нея.

„Аз публикувах много снимки, за да запазя спомените и да покажа на хората реалността. Детето ми има същото право да бъде показано, както всеки друг“, казва Зария

Заря все още е уверена, че е постъпила правилно като е публикувала снимките. Тя се надява, че нейните недоброжелатели в крайна сметка ще си направят необходимия извод от тази история.

„Разбрах, че трябва да ценим това, което имаме, защото може да ви бъде отнето във всеки един момент“, споделя още американката.

 

Източник: Блиц