Начало КЛЮКАРНИК В България е икона, изтръпнахме! Изнасилиха зверски и смляха от бой една...

В България е икона, изтръпнахме! Изнасилиха зверски и смляха от бой една от най-красивите и талантливи певици! Давиха в тоалетната чиния

215
Сподели

Психически и с*ксуален тормоз й причинил доведеният й баща Джери Туейн. Ужасът за изпълнителката започнал, когато тя е едва на невръстните 10 години.

Бъдещата звезда не познавала биологичния си родител, а втория мъж на майка й започнал да я тормози още като невръстно дете.

Тя израснала с травми, защото майка й страдала от депресия, а втория й баща бил алкохолик с психични отклонения.

“Една трета от роднините ми са се самоубили в млада възраст. Някои от тях страдаха от алкохолна зависимост и депресия“, разказва Шаная. В семейството й царяло безпаричие и тормоз от всякакъв калибър. Шаная се страхувала непрекъснато втория мъж на майка й да не я убие.

„Всяка нощ, когато се прибирах в стаята си, не смеех да заспя преди да разбера, че майка ми и Джери са заспали. Подслушвах, беше ме страх той да не я убие.

Всъщност, притеснявах се, че ще се избият, защото много се караха. Сутрин, когато се будех, първата ми мисъл беше, че трябва да проверя дали и двамата дишат“, спомня си преживения ужас певицата.

Един път пастрока й така я бил, че изпаднала в безсъзнание и после той се опитал да я удави в тоалетната чиния. Тогава тя била едва на 11 години, пише разкрития.ком.

Животът на певицата и така не е лесен. Кариерата й е в пика си през 90-те години. Тогава издава хит срлед хит, а албумите й се продават много бързо.

Но след това Шаная губи гласа си и цели 15 години се прощава със сцената. Причината е лаймска болест. По-късно си прави ларингопластика исе връща на сцената през 2017 година.