Начало КЛЮКАРНИК Днес в Черна любов: Асу се съюзява с Емир, за да отмъсти...

Днес в Черна любов: Асу се съюзява с Емир, за да отмъсти на Кемал, Лейля открива, че баща ѝ е причинил лоши неща на Айхан

194
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (26-и април) в следващия епизод на хитовия турски сериал “ Черна любов „, който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Айхан отива във фирмата на Емир и му иска сметка за подпалването на колата му. Те го плашат с адвокатите си.

Айхан отговаря, че ще вземе бъдещето на Емир. Предупреждава ги да свалят ръцете си от него, защото следващият път няма да дойде сам. Хюсеин се обажда на сина си. Кани го да дойде на вечеря на която ще искат Зейнеп. Кемал носи подарък на дъщеря си.

Нихан му я дава да я държи, докато я храни. Той ѝ обещава, че когато всичко свърши ще я вземе заедно с Дениз. После го моли да я приспи. Асу отива у семейство Сойдере. Бану отваря вратата. Фехиме не я пуска да влезе. Казва на Асу, че не може да приеме, че е излъгана. Отказва подкрепата си за снаха си.

Туфан докладва, че Айхан се е добрал до информацията за Асу от архива и са я изпратили на Кемал. Емир продължава да търси улики, откъде Кемал е научил тайната на Асу. Открива факса. Обажда се на сестра си и казва, че ще ѝ донесе доказателства. Зейнеп се прибира.

Бану я посреща и двете започват да се заяждат. Зейнеп казва на родителите си, че Хакан няма да дойде, но след минути той се появява с букет цветя в ръце. Айхан се обажда на Лейля. Тя не си вдига телефона. Емир отива у сестра си. Пита я защо не вярва, че той не е разкрил тайната им.

Обяснява на момичето, че преди Кемал да се ожени за нея е знаел коя е. Асу не вярва. Емир ѝ показва факса от Зонгулдак. Кемал се опитва да попречи на родителите си да омъжат сестра му за комисаря, но Хакан е твърде настоятелен.

Фехиме е решена дъщеря й да се сгоди за полицая. Лейля открива, че баща ѝ е причинил лоши неща на Айхан. Той не се стърпява и отива да търси любимата си. Емир продължава да обяснява на сестра си, че Кемал я е разкрил и затова се е оженил за нея.

Иска Асу да върне акциите на баща си, но тя му казва, че не може да го направи, защото вече ги е прехвърлила на Кемал. Кемал казва, че не е съгласен сестра му да се омъжи за Хакан. Фехиме настоява да се определи дата за сватбата в най-скоро време. Нихан случайно открива, че лежащата в кома майка на Емир мърда пръстите на ръката си. Веднага  съобщава това на съпруга си. Асу решава да се съюзи с брат си, за да спре Кемал. Решава да използва съпруга си. Емир приема. /За жената