Начало ВЕСТИ Нещо много загадъчно записаха камери в Йелоустоун… (ВИДЕО)

Нещо много загадъчно записаха камери в Йелоустоун… (ВИДЕО)

211
Сподели

Съвсем наскоро, а по-конкретно в нощта на 21 срещу 22 април, охранителна камера, поставена от управата на Йелоустоунския парк показа нещо твърде загадъчно, пишат местни медии.

В началото на кадрите се виждат някакви неразпознаваеми обекти, а след това изведнъж избухва взрив, появява се светеща сфера и изведнъж на доскоро безлюдното място се изсипват хеликоптери и рейнджъри.

Удивителното в случая е именно ярката сфера и нейния взрив, който след проверка се оказал точно в калдерата на вулкана Йелоустоун. Най-поразителното обаче е откритият от служители на парка обект, който напомня на човешко тяло.

Никакви официални съобщения за случилото се до този момент няма публикувани. Според американските медии около вулкана Йелоустоун има много неща, които се крият от обществеността. Там от много време се наблюдава подземна активност, военните също проявяват странен интерес към тази територия.

Знае се също така, че под Йелоустоун „дреме“ най-големият супервулкан, при чието изригване според много учени дори може да бъде унищожен целият живот на Земята.

Видеото, което не са успели да цензурират властите, е публикувано от служителката на резервата Кейт Мартин./Блиц