Начало ВЕСТИ Внимание, дами! Може да се случи на всяка! Младата майка Катя си...

Внимание, дами! Може да се случи на всяка! Младата майка Катя си сложи силикон, последва най-страшното!

96
Сподели

Смърт на операционната маса шокира Русия. 32-годишна жена, майка на две деца, загина на операционната маза в частна клиника след операция за уголемяване на бюста,

предадоха руските медии. Следственият комитет е започнал наказателно производство.

Младата майка Екатерина Киселева се е подложила на процедура за уголемяване на гърдите, която обаче е завършила фатално.

За инцидента съобщиха нейните близки, които искат отговори и разследване. В средата на месец април Екатерина е легнала под ножа в клиниката „Триумф-Палас”.

Пластичният хирург Григорий Перекрестов е извършил операцията. Родителите на жената разкриха, че първо са получили информация за успешно завършване на операцията. Три часа по-късно обаче лекарите ги информирали, че дъщеря им е починала, предава Факти.

„Всички наши въпроси бяха пренебрегнати. Обажданията ни също. Ние сме в отчаяние, животът ни свърши, семейството е съкрушено. Красиво, младо и интелигентно момиче си отиде. Те отнеха не само парите, но и живота й”, посочиха родителите. Майката на починалата жена заяви, че тя се е грижела старателно за външния си вид.

Въпреки това майката на Екатерина Киселева се опитала да я разубеди за операцията за уголемяване на гърдите, но без резултат. Тя добави, че Екатерина е била в отлично здраве. РЕН ТВ съобщи, че пластичният хирург, извършил операцията, не е имал разрешение за подобни операции. Властите водят разследване по случая. Разпитани са служителите в клиниката.

32-годишна Екатерина Киселева е майка на две деца – на 11 и 12 години. Печелела е добри пари, пътувала е много и се е грижела за външния си вид. Разследващите органи в Москва искат да разберат кой е отговорен за смъртта й. Ще бъде направена съдебно-медицинска експертиза. Случилото се с Екатерина не е прецедент. В продължение на години Анна Спицина от Москва е в кома след неуспешна пластична операция.