Начало КЛЮКАРНИК Днес в Черна любов: Фехиме не издържа и разкрива на всички, че...

Днес в Черна любов: Фехиме не издържа и разкрива на всички, че Зейнеп има връзка с Емир

100
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (27-и април) в следващия епизод на хитовия турски сериал “ Черна любов „, който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Хакан казва на Кемал, че Зейнеп го е помолила да ѝ помогне. Хюсеин чува разговора между двамата и се ядосва.

Влиза вкъщи и пита дъщеря си защо е искала помощ от комисаря. Фехиме не издържа и казва, че Емир и Зейнеп имат връзка. Видяла ги е. Хюсеин не може да повярва. Зейнеп отговаря, че просто е обичала. Не е могла да заповяда на сърцето си. Влюбила се и е обичала.

Хюсеин се нахвърля върху дъщеря си. Изхвърля я от дома си. Заклева синовете си да не помагат на Зейнеп. Емир се надява майка му да се събуди. Нихан му казва, че това може да е само рефлекс.

Нихан взима телефона на Емир и преснима от него банковите транзакции. След което изпраща снимките на Кемал. Той открива, че Емир малко след като идва в съзнание е превел огромна сума пари на човек от болницата, в която е бил Озан. Асу отива при Кемал.

Извинява му се, че не е разказала истината и се оправдава, че Емир е искал да я убие. Той ѝ казва, че ще я защити, но между тях не може да има истински брак. Нихан иска да се срещне с Кемал. Той се съгласява на това пред Асу. Емир също спира с колата си недалеч от къщата и проследява жена си. Асу му праща съобщение, че и Кемал е тръгнал. Айхан е бил цяла нощ пред дома на Лейля. Тя му казва, че я излъгал и че от самото начало е знаел коя е.

Кемал открива, че лекарят, който е преглеждал детето им, е излъгал с кръвната група. Емир ги хваща заедно с Нихан на посочения адрес. Кемал казва на Емир, че е извикал Нихан, за да ѝ съобщи кой е убиецът на брат ѝ. Емир казва, че е платил на този човек заради отвличането на Озан. Кемал се усъмнява, че мнимият доктор, чиято снимка е получил от Зехир, има връзка с детето на Нихан. Нихан разпитва мъжа си защо се притеснява, докато разследват убийството на Озан. Дениз вдига температура. Вилдан я откарва в болницата на Раджи. Емир се обажда на мнимия лекар, че иска да се обърне внимание на дъщеря му. Зехир също информира Кемал, че детето е в болницата, която разследват./За жената