Начало КЛЮКАРНИК СВЕТСКИ ФУРОР! Гери Никол и Благой Димитров са новата светска двойка!

СВЕТСКИ ФУРОР! Гери Никол и Благой Димитров са новата светска двойка!

171
Сподели

Благой Георгиев заживя с Гери-Никол

Благой Георгиев и Гери-Никол се събраха. Бившият футболист се нанесе в тузарското жилище на певицата в столичен квартал. Това твърди вестник „Телеграф”.

Слуховете, че имат нещо повече от приятелски отношения тръгнаха преди около месец.

От близо седмица пък Благой живее при Гери-Никол. Както е известно Благой няма жилище в България и с най-голямо удоволствие се възползвал от поканата на изпълнителката да живее при нея.

Припомняме, че Благой съвсем скоро се раздели с рускинята Есмер Омерова и се прибра в България. Футболистът има бизнес извън страната ни и редовно пътува, но все още не си е закупил жилище в България.

Слуховете твърдят, че той е оставил всичките си пари на бившата си съпруга и това може би го спира от наложителната покупка на дом в родината ни.

Благой с удоволствие приел поканата на Гери-Никол да обитават общо жилище. Слуховете за връзка между двамата никак не допадала на бащата на Гери-Никол и се налагало двамата влюбени да крият съвместното си съжителство. Георгиев редовно можем да видим с публиката на „Като две капки вода”. Оттам той подкрепя новата си половинка.

Според близки до новата двойка любовта им се зародила още при първата им среща. Благой здраво е хлътнал по скандалната изпълнителка, твърдят запознати. От своя страна Гери-Никол не се дърпала дълго и бързо отговорила на чувствата на футболиста.

Благой Георгиев и Гери-Никол се събраха под един покрив

Преди известно време Георгиев каза, че причината да се стигне до раздялата с Есмер е обсебващата ревност на русата красавица. „Натискът от нейна страна бе огромен. Един ден просто не издържах, обух си маратонките, за да мога да се отдалеча възможно  най-бързо и си тръгнах”, разказа той. Сега бившият футболист, без да чака много, заживя под един покрив с  Гери-Никол. Малката лолитка ли е причината за развода между рускинята Есмер и Джизъса?