Начало КЛЮКАРНИК Най-накрая се реши! Преслава вдига сватбата на годината!

Най-накрая се реши! Преслава вдига сватбата на годината!

135
Сподели

Преслава се подготвя за предстоящата сватба

Бременната Преслава, която това лято ще стане майка, се подготвя за сватба. Пайнерката много скоро ще се врече във вечна вярност на любимия си Павел, научи „Ретро“.

Преди няколко дни тя беше засечена от папараци на изданието, докато се разхожда в мола с бъдещия си съпруг. Впечатление прави, че певицата вече не крие наедрялото си коремче.

Доскоро тя се опитваше да прикрие формите си, залагайки на широки блузи. Но тъй като бременността й напредва, за нея става все по-трудно да прикрие растящото си коремче.

Певицата ще дари любимия си с момиченце. Щастливото събитие ще бъде през лятото. Все още не е ясно дали Преси и Павел ще се венчаят преди раждането или след това. По вероятен е вторият вариант.

Двойката все още не е оповестила подробности около предстоящото щастливо събитие. Бъдещите родители не са започнали и подготовката за появата на новия член в семейството. Преслава все още се въздържа от покупки за бебето, тъй като е изключително суеверна.

По време на разходката си в мола двамата влюбени не посетиха нито един магазин за бебешки стоки. Вместо това се насочиха директно към магазина за електроника, където с любопитство разгледаха различните модели дронове, пише „Ретро“.

По всяка вероятност двамата разглеждат приспособленията заради хобито си или заради предстоящата сватба. Откакто Преси е с Павел, тя се превърна в запален планинар. Наскоро дори си навлече гнева на почитателите си, публикувайки снимки от поредното им планинско приключение.

Пайнерката доказа, че за нея луксът не е важен и вместо почивка в петзвезден хотел предпочита романтиката от нощуването под открито небе.