Начало ВЕСТИ Пътник в самолет над град Сиан погледна през прозореца и се втрещи...

Пътник в самолет над град Сиан погледна през прозореца и се втрещи от видяното (СНИМКА)

137
Сподели

Пътникът на самолет, който е летял над китайския град Сиан, погледнал към илюминатора и изведнъж забелязал нещо странно, пише esoreiter.ru.

Човекът забелязал много ярко блестящи „петна“, които се движели успоредно на самолета, обикаляли го и правели различни пируети във въздуха. Очевидецът, който веднага направил снимки, предполага, че това е „пластмаса“ от извънземен характер.

Мистериозното събитие станало на 12 април тази година, но авторът на записа сега решил да го сподели с други потребители на интернет. Човекът през целия си живот вярвал в съществуването на извънземен интелект, така че това откритие било за него и вдъхновяващо, и плашещо.

Очевидецът допълва още, че многото хаотично движещи се светлини, се виждали за около 20 минути, след което изчезнали сред облаците.

Скептиците естествено не бързат да вярват в „извънземната плазма“ и „летящи чинии“. По мнението на скептиците, самолетът вероятно е прелетял над водата или друга широка отразяваща повърхност, а „извънземните светлини“ са само слънчеви лъчи.

 

Източник: Блиц