Начало КЛЮКАРНИК 20-годишна парижанка продаде девствеността си на банкер от Уолстрийт за 1,2 млн....

20-годишна парижанка продаде девствеността си на банкер от Уолстрийт за 1,2 млн. евро (СНИМКИ 18+)

243
Сподели

Студентка от Париж на име Жасмин продаде девствеността си на банкер от Уолстрийт за сумата от 1 милион 200 хил. Евро, съобщава „Дейли Мейл“.

Както отбелязва изданието, младата 20-годишна парижанка реши да постави девствеността си на аукцион чрез сайт за ескортни услуги.

Търгът бе спечелен от „успешен банкер от Ню Йорк“, който е пожелал да остане инкогнито. Той спечелил търга като успял да надделее в битка с DJ от Лос Анджелис и магнат по недвижимите имоти от Мюнхен.

Девойката разказва, че е отгледана и възпитавана в религиозно семейство и първоначално е имала намерение да се омъжи девствена. Но след това променила решението си, защото искала да започне собствен бизнес. Също така, част от средствата тя планира да похарчи за пътешествия.

20-годишната студентка казва: „Повечето хора биха приели един милион за техния първи път, ако могат да върнат времето назад“.

„Щастлива съм, че продадох девствеността си и вече се срещнах с клиента. Бях малко нервна, ако трябва да бъда честна, но накрая наистина го харесах. Той беше истински джентълмен и се грижеше добре за мен. Не искам да навлизам в детайли, но смятаме да се видим на среща отново“, заяви Жасмин.

 

Източник: Блиц