Начало КЛЮКАРНИК Дани Петканов разбра току-що! Най-големият му кошмар се сбъдна! Вижте с кого...

Дани Петканов разбра току-що! Най-големият му кошмар се сбъдна! Вижте с кого му кръшка Алекс! Нови снимки! Проснала се е пред…

190
Сподели

Красивата моделка Александра Богданска, вече Петканова, не успя да издържи на моногамния брачен живот дори половин година. Риалити звездата от последния „ВИП Брадър“

кръшнала на съпруга си – Лудия репортер Даниел Петканов, по време на екскурзията си в Сингапур, пише „Галерия“.

Красавицата бе в екзотичната държава по работа за малко повече от седмица. Петканова бе поканена от известен моден бранд за заснемането на професионална рекламна фотосесия. Това всъщност се оказало и първото излизане на Алекс сама в чужбина, откакто с Дани минаха под венчилото.

А както моделката сама призна в Къщата на „ВИП Брадър“, ангелите й са доста слаби. Петканова не могла да устои на изкушението и кръшнала с един от фотографите, с надеждата, че щом е извън България, не се брои.

Според запознати, Дани все още не знае за изневярата, но познавайки Алекс, имал подозрения. Още преди да си кажат „Да“ в Къщата, двамата си обещаха повече никога да не се мамят. И при още едно провинение – да се разделят окончателно.

„Ако отново ми изневериш, никога няма да ти простя. Просто ще се разведем и край“, зарече се Дани. И в действителност, от октомври, когато бе сватбата им в риалити шоуто, досега Алекс успя да му остане вярна. Но половин година въздържание стига! Красивата моделка Александра Богданска, вече Петканова, не успя да издържи на моногамния брачен живот дори половин година.

Риалити звездата от последния „ВИП Брадър“ кръшнала на съпруга си – Лудия репортер Даниел Петканов, по време на екскурзията си в Сингапур, научи „Галерия“ от близки до Алекс. Красавицата бе в екзотичната държава по работа за малко повече от седмица.

Петканова бе поканена от известен моден бранд за заснемането на професионална рекламна фотосесия. Това всъщност се оказало и първото излизане на Алекс сама в чужбина, откакто с Дани минаха под венчилото. А както моделката сама призна в Къщата на „ВИП Брадър“, ангелите й са доста слаби. Петканова не могла да устои на изкушението и кръшнала с един от фотографите, с надеждата, че щом е извън България, не се брои. Според запознати, Дани все още не знае за изневярата, но познавайки Алекс, имал подозрения.

Още преди да си кажат „Да“ в Къщата, двамата си обещаха повече никога да не се мамят. И при още едно провинение – да се разделят окончателно. „Ако отново ми изневериш, никога няма да ти простя. Просто ще се разведем и край“, зарече се Дани. И в действителност, от октомври, когато бе сватбата им в риалити шоуто, досега Алекс успя да му остане вярна. Но половин година въздържание стига!