Начало КЛЮКАРНИК Месец май ще донесе любовни проблеми-3 зодии ся застрашени от раздяла-Може пък...

Месец май ще донесе любовни проблеми-3 зодии ся застрашени от раздяла-Може пък да е за добро!

123
Сподели

За съжаление месец май ще донесе любовни проблеми на представителите на някои зодии. Това е периодът, когато ще осъзнаят много неща за половинката си и те определено няма да им харесат.

Ето кои 3 зодии има голяма вероятност да се разделят с партньора си този месец:

Рак

През май ви чакат изненади и то неприятни.

Вие сте една от зодиите, които има голяма възможност да се раздели със своята половинка. Малка пречка ще се превърне в голяма караница, която от своя страна ще прерасне в истински скандал. На пръв поглед обикновената причина ще извади наяве много други проблеми, които имате във връзката си.

 

Везни

През май рискувате да попаднете в капана на илюзиите. Не се чудете откъде идват разногласията с партньора ви. Просто няма да живеете в реалността и от там може да изникнат сериозни противоречия между вашите очаквания и случващото се във връзката ви. Това от своя страна може да доведе и до край на любовните ви отношения, ако не намерите правилния подход един към друг.

 

Козирог

Трети човек ще се появи във вашия живот и ще ви обърка чувствата. Никога не сте и предполагали, че може да се влюбите в друг, докато сте с човека, на когото наистина държите. Но такива неща се случват в живота, не се чувствайте прекалено виновни. Просто не вършете нищо зад гърба на половинката си, бъдете откровени и си тръгнете с достойнство.

 

Източник: За жената