Начало КЛЮКАРНИК Щерката на Джеки Чан изплака: Спя под мост, защото родителите ми са...

Щерката на Джеки Чан изплака: Спя под мост, защото родителите ми са хомофоби! (ВИДЕО)

178
Сподели

Дъщерята на Джеки Чан, 19-годишната Ета Чок Лам (Енджи) и нейната приятелка – канадката Енди Отъм живеят като бездомници заради хомофобните си родители,

които не им позволявали да бъдат заедно. Двете заснели видео и го публикували в социалните мрежи, а медиите веднага го препечатаха.

„Здравейте, аз съм дъщерята на Джеки Чан, а това е моето момиче Енди. Живеем като бездомници вече един месец заради нашите родители, които са хомофоби. Спим под мост, тъй като никой не иска да ни помогне,“ казва Ета на записа.

Девойките продължават, че са изхвърлени на улицата и са безпомощни.

„Не разбирам какво се случва. Потърсихме помощ, но на никого не му пука. Затова снимахме това видео, защото не знаем какво да правим. Обичаме се, но се опитват да ни разделят,“ казват нещастните момичета.

Джеки Чан се сдоби с дъщеря по време на кратката си връзка с майка й  Илейн Енджи Йи-Лей, бивша „Мис Азия“. Майката също обаче не давала пукната пара за щерка си, а й говорела, че е крайно време да порасне и да си намери работа.

„Не й помагам, тъй като смятам, че трябва да започне да работи, ако няма пари,“ казва тя.

Тази връзка Джеки Чан я нарича „страшна грешка“, а с дъщеря си той не е имал контакт от дълги години. Очевидно е решил да не й помага по никакъв начин, въпреки че състоянието му е 390 милиона долара./Блиц